The Carrie Diaries

TV serija

komedija, romantični (2013)

The Carrie Diaries

Ocena uporabnika
-
7,0
The Carrie Diaries

Naslov:

Carrijini dnevniki

Leto:

2013

Zvrst:

komedija, romantični

Trajanje:

42 min

Autor:

Amy Harris


Glavne vloge:


Matt Letscher
  >  Tom Bradshaw
Freema Agyeman
  >  Larissa Loughlin
AnnaSophia Robb
  >  Carrie Bradshaw
Chloe Bridges
  >  Donna LaDonna
Austin Butler
  >  Sebastian Kydd
Ellen Wong
  >  Jill 'Mouse' Chen
Stefania LaVie Owen
  >  Dorrit Bradshaw
Katie Findlay
  >  Maggie Landers
Brendan Dooling
  >  Walt Reynolds
Jake Robinson
  >  Bennet Wilcox
Lindsey Gort
  >  Samantha Jones
RJ Brown
  >  Thomas West
Josh Salatin
  >  Simon Byrnes
Scott Cohen
  >  Harlan Silver
Alexandra Miller
  >  Jen #2

Povzetek:


Spremljamo dogodivščine 16-letne Carrie Bradshaw, za katero vemo, da je odrasla v uspešno kolumnistko, junakinjo serije Seks v mestu.

Po smrti Carriejine matere se njen oče Tom na vso moč trudi, da bi njo in njeno uporniško mlajšo sestro Dorrit kar se da najbolje vzgojil, toda Carrie se po družinski tragediji in na svoji novi šoli počuti kot riba na suhem. Življenje ji najbolj greni njena rivalka Donna, ob strani pa ji stojijo prijatelji Mouse, Maggie in Walt.

Obdelal/la:

Kneginja
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (2)
  • Awkward.

    Awkward. (2011)

    drama, komedija, romantični

    "Awkward" is about the specific incidents in our formative years that define us -sometimes for the best and sometimes for the worst. The show centers around fifteen-year-old Jenna Hamilton, who, like...
  • 90210

    90210 (2008)

    drama, komedija, romantični

    Inovativan i moderan spin-off kultne dramske serije "Beverly Hills, 90210", novi "90210" gleda na život kroz oči Annie Wilson (Shenae Grimes, "Degrassi: Novi naraštaj") i njezina brata Wilsona...
  • Sex and the City

    Sex and the City (1998)

    komedija, romantični

    Za malobrojne koji još ne znaju... Carrie Bradshaw je njujorška novinarka koja svoja opažanja o ljubavi i strasti objavljuje u kolumni 'Seks i grad'. Inspiracije joj nedostaje, jer sve što mora jest...
  • One Tree Hill

    One Tree Hill (2003)

    drama, romantični, športni

    Lucas i Nathan su braća, ali osim ljubavi prema košarci nemaju mnogo toga zajedničkog. U drugoj sezoni ove izvrsne američke serije, koja je stekla veliku popularnost i kod naših gledatelja, Lucas i...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 25.09.2018. 11:00
    Sve pohvale
  • tweegy
    Senior translator
    13.04.2012. 03:40
    The Carrie Diaries



    Opis:

    Kerini dnevnici je priča o sazrevanju junakinje koja je postala najveća ikona naše generacije. Serija je zasnovana na romanu Kendes Bušnel, autorku "Seksa i grada", i prati mladu Keri Bredšo osamdesetih,  koja traži svoje prve odgovore o ljubavi, seksu, prijateljstvi i porodici, dok istražuje svetske srednje škole na Menhetnu.

    Pre "Seksa i grada" Keri Bredšo je bila devojka iz malog grada koja je želela više. Spremna je za početak  pravog života, ali prvo mora da prebrodi četvrtu godinu srednje škole. Sve do tada, Keri i njene drugarice su nerazdvojne. Ali pojavljuje se Sebastijan Kid i drugaričina izdaja navodi je da preispita sve.

    Puni nezaboravnih likova, Kerini dnevnici su priča o tome kako obična devojka uči da razmišlja svojom glavom i razvija se u britkog, pronicljivog pisca. Saznaćemo i njeno porodično poreklo, kako je započela svoj književni  poziv i kakve su neizbrisive utiske njena rana prijateljstva i veze ostavili na nju. Kroz drske i uzbudljive avanture, videćemo šta je dovelo Keri u njen voljeni grad Njujork, u kojem počinje novi život.

    Blake Lively (Gossip Girl ) je prvobitno bila izabrana za ulogu Keri, ali s obzirom na njene godine, producenti su smatrali da je dovoljno stara da bi glumila srednjoškolku. Zatim su razmatrali i glumice Emmu Roberts, Miley Cyrus  i Diannu Agron, ali je izbor pao na mladu AnnaSophiu Robb. Izvršni producenti su "Gossip Girl" dvojac Josh Schwartza i Stephanie Savage, Len Goldstein i sama Candace Bushnell, dok scenario potpisuje Amy Harris.

    Uloge:

    AnnaSophia Robb, Freema Agyeman, Chloe Bridges,
    Austin Butler, Matt Letscher, Stefania Owen.


    IMDb
    Wikipedia
    TVRage

    Pripremio: Alex Deen - Tweegy

    tweegy2012-04-13 03:40:45

{{message}}

{{item.title}}