BandoPogledaj trailer!

Film

akcija, srhljivka, grozljivka (2020)

Bando

Ocena uporabnika
Odlično!
6,2
Bando

Naslov:

Vlak do Busana: Območje zombijev

Leto:

2020

Zvrst:

akcija, srhljivka, grozljivka

Trajanje:

116 min

Režija:

Sang-ho Yeon

Scenarij:

Sang-ho Yeon
, Joo-Suk Park


Glavne vloge:


Lee Jung-hyun
  >  Min Jung
John D. Michaels
  >  Evacuation Boat Captain
Gang Dong-won
  >  Jung Suk

Povzetek:


Zgodba nas popelje nazaj na korejski polotok štiri leta pred apokalipso zombijev. Področje, ki je bilo nekoč Koreja, je zdaj povsem izolirano od sveta in v karanteni, da so apokalipso zombijev uspeli omejiti samo na tistem območju. Nihče ne hodi tja, Jung-seok, ki se v Hongkongu preživlja kot majhen kriminalec, pa dobi nalogo vrnitve na nevarno območje.

Obdelal/la:

Blazer

Preberi recenzijo filma Bando:

  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (25)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:53
    Iz ponekog ugla, možda i jeste, no meni je teško da je tako okarakterišem samim time što ne kontrolišem išta od te akcije, nisam angažovan na taj način sa filmom. Mada bih rado igrao ovako nešto. Ima šunjanja, pucačine, jurnjave kolima, sve u survival horror tonu, sjajno.
  • dzindzin16
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:47
    [QUOTE=puppet_master] Negde mi je i drago što nisam ovih dana ponovio Train to Busan, te sam ovom prišao bez ikakvog očekivanja, niti mi se poređenje sa Busanom nameće u ma kom smislu (pozaboravljah većinu toga ionako). Dakle mahom uživah.

    Sjajne lokacije, scenografija, sviđaju mi se i ti zelenkasto-sivi filteri kamere, film zbilja lepo izgleda. Akcija je prilično dinamična, fini su mi i sami zombiji... Zabavan, najkraće. [/QUOTE]

    Akcija = video igrica!!!
  • puppet_master
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:35
    Negde mi je i drago što nisam ovih dana ponovio Train to Busan, te sam ovom prišao bez ikakvog očekivanja, niti mi se poređenje sa Busanom nameće u ma kom smislu (pozaboravljah većinu toga ionako). Dakle mahom uživah.

    Sjajne lokacije, scenografija, sviđaju mi se i ti zelenkasto-sivi filteri kamere, film zbilja lepo izgleda. Akcija je prilično dinamična, fini su mi i sami zombiji... Zabavan, najkraće.

{{message}}

{{item.title}}