TickledPogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2016)

Tickled

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Odlično!
7,695%
Tickled

Naslov:

Zagolican

Leto:

2016

Zvrst:

dokumentarni

Trajanje:

92 min

Režija:

Dylan Reeve
, David Farrier


Glavne vloge:


Dylan Reeve
  >  Himself
David Farrier
  >  Himself
Hal Karp
  >  Himself
David Starr
  >  Himself
David D'Amato
  >  Himself

Povzetek:


Novinar Dejvid Farijer slučajno nailazi na zagonetno onlajn takmičenje u golicanju. Dok se sve više udubljuje u njega nailazi na divlji otpor, ali to ga ne sprečava da dođe do srži priče čudnije od same mašte.
Nabasavši na internetu na bizarno takmičenje u golicanju, u kom mladi ljudi dobijaju novac da bi bili vezani i golicani, novinar Dejvid Farijer podnosi molbu da istraži tu priču. Ali dobija šokantan odgovor – pošiljalac ismeva Farijerovu seksualnu orijentaciju i preti ekstremnim zakonskim merama ako bude kopao dalje. Baš kao svaki dobar novinar koji se suočava sa nasilnikom, on postupa potpuno suprotno tome: odlazi na skriveno mesto za golicanje u Los Anđelesu i otkriva ogromnu imperiju, poznatu po uznemiravanju i ugrožavanju života onih koji negoduju zbog svoje umešanosti u te filmove.
Što više istražuje, postaje sve čudniji i otkriva tajne identitete i kriminalne aktivnosti. Otkrivanje istine postaje Farijerova opsesija, uprkos sve opasnijim i ozbiljnijim pretnjama i upozorenjima. Humorom i odlučnošću, Farijer i koreditelj Dilan Riv, koriste svaki mogući dostupan izvor da ispitaju šta se krije iza ove golicave crvotočine.

Obdelal/la:

Kneginja
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (1)
  • Hail Satan?

    Hail Satan? (2019)

    dokumentarni

    Pristupom bez presedana, ovaj film prati uspon Satanističkog hrama: samo šest godina star i već jedan od najkontroverznijih verskih pokreta u američkoj istoriji. Hram i njegov zagonetni vođa Lukijen...
  • Don't Think Twice

    Don't Think Twice (2016)

    drama, komedija

    Priča o najboljim prijateljima i nerazdvojim članovima glumačke ekipe iz New Yorka, koja nastupa pred malim brojem gledatelja za skromne honorare i ne dobiva priznanja. Svi maštaju da će jednog dana...
  • Catfish

    Catfish (2010)

    drama, misterij, dokumentarni

    Young filmmakers document their colleague's budding online friendship with a young woman and her family which leads to an unexpected series of discoveries.
  • De Palma

    De Palma (2016)

    biografija, dokumentarni

    A documentary about writer and director Brian De Palma.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • bokidante
    Active member
    16.01.2018. 16:22
    Odličan dokumentarac! 10/10

{{message}}

{{item.title}}