BandidosPogledaj trailer!

TV serija

kriminalka, akcija, pustolovski (2024)

Bandidos

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Odlično!
6,5
Bandidos

Naslov:

Bandidas

Leto:

2024

Zvrst:

kriminalka, akcija, pustolovski

Trajanje:

51 min

Glavne vloge:


Juan Pablo Medina
  >  Wilson
Andres Baida
  >  Ariel
Alfonso Dosal
  >  Miguel
Sarah Nichols
  >  Nathalie
Nicolás Furtado
  >  Octavio
Mabel Cadena
  >  Inés
Ester Expósito
  >  Lilí

Povzetek:


Nakon što dva kriminalca Migel (Alfonso Dosal) i Lili (Ester Eksposito) pronađu drevnu mapu, smišljaju hrabar plan: okupljaju bandu lopova da ukradu podvodno blago. Ono se nalazi u olupini španske galije koja je potonula u dubinama Meksičkog zaliva tokom Revolucije. Međutim, oni nisu jedina banda koja traga za blagom. Da bi pronašli blago, prvo moraju da pronađu tri kamena u obliku sunca, meseca i zemlje, koji bi trebalo da im pomognu da reše zagonetku i pronađu put. Lakše reći nego učiniti, jer su im sada na repu policajci koji žele da se postaraju da blago ode na mesto koje mu je namenjeno: u muzej. Trka sa vremenom počinje, dok Migel i njegovi prijatelji čine sve što je u njihovoj moći da prvi nađu željeno blago, koje ima potencijal da zauvek promeni njihove živote. Ali što se više približavaju cilju, to biva opasnije, i moraju da odluče da li je blago vredno da rizikuju živote.

Obdelal/la:

HiDe
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji
  • Rainbow

    Rainbow (2022)

    drama

    Tražeći svoju majku, slobodoumna tinejdžerica u pratnji ekscentričnih prijatelja krene na luckasto putovanje na kojem mora paziti da ne padne u kandže zle žene.
  • Supersex

    Supersex (2024)

    biografija, drama, zgodovina

    Siffredi's family, his origins, his relationship and the context that led him to embark on his path in pornography and accept that the demon in his body is compatible with love.
  • Veneno

    Veneno (2020)

    biografija, drama

    Obožavana zbog svoje harizme, slobodnog duha i zabavnog načina izražavanja, Kristina Ortis, poznatija kao Veneno, je transeksualna prostitutka koja je stekla popularnost zahvaljujući televizijskim...
  • Dakgangjeong

    Dakgangjeong (2024)

    misterij, komedija

    A woman steps into an odd machine and becomes - a chicken nugget? Now, it's up to her father and admirer to embark on a zany quest to bring her back.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}