FalloutPogledaj trailer!

TV serija

drama, akcija, pustolovski (2024)

Fallout

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena uporabnika
Odlično!
8,6
Fallout

Naslov:

Fallout

Leto:

2024

Zvrst:

drama, akcija, pustolovski

Trajanje:

60 min

Glavne vloge:


Kyle MacLachlan
  >  Overseer Hank
Sarita Choudhury
  >  Lee Moldaver
Walton Goggins
  >  The Ghoul
Leslie Uggams
  >  Betty Pearson
Amir Carr
  >  Young Maximus
Michael Esper
  >  Bud Askins
Annabel O'Hagan
  >  Steph
Luciana VanDette
  >  Young Lucy MacLean
Teagan Meredith
  >  Janey Howard
Cherien Dabis
  >  Birdie
Matt Berry
  >  Mr. Handy
Sheila Head
  >  Marianne
Moises Arias
  >  Norm
Rodrigo Luzzi
  >  Reg
Frances Turner
  >  Barb Howard

Povzetek:


Radnja serije temeljene na istoimenom serijalu videoigara, smještena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine.

Prati priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lucy (Ella Purnell), koja je cijeli život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru u kojem su se tijekom rata skrivali bogati članovi društva, a sada zbog važne misije mora izaći na površinu. Drugi lik je vojnik Maximus (Aaron Moten) koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika Brotherhood of Steel. Oni na svoj način pokušavaju održati red u postapokaliptičnom svijetu. Posljednji lik je lovac na ucjene The Ghoul (Walton Goggins) koji je tijekom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, a sada je jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada. [Index]

Obdelal/la:

bojan969
  • Poglejte podobne vsebine
  • Komentarji (62)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Zagrivuk
    member
    25.04.2024. 20:02
    Au koliko informacija :) Pogledacu seriju
  • JoxerTM
    eXtreme member
    22.04.2024. 23:55
    [QUOTE=Hogar Strašni]I za svakoga ko je pomislio da ovo ili bilo šta drugo gleda sa porodicom (decom, vršnjacima ili penzionerima), na IMDb ispod naziva svakog američkog filma i serije (a i za solidan broj novijih iz ostatka sveta) ima i oznaka prikladnog uzrasta. U slučaju ove serije TV-MA. 
    Odmah da vam pomognem. TV-MA nikada ne gledajte sa decom.[/QUOTE]
    E ovo se zove admin.
    Ja sam nesposoban za takvu diplomaciju, svaka čast.
  • puppet_master
    eXtreme member
    22.04.2024. 23:05
    [QUOTE=Hogar Strašni]

    Ako ne razumete engleski, za te potrebe će i gugl prevodilac pomoći da razumete opise eksplicitnih scena, pa gledajte ima li nečega što vam smeta, a nemojte ovde zapitkivati za sve što vam se gleda.
    [/QUOTE]

    Tja, ja ne razumem ni srpski (dobro de, imao trojku, nisam najgori), čuj engleski, nego nemo' tako, ja ću od danas da pišem, hajde skromno, ne više od par postova dnevno, u svakoj temi gde imam dilemu, ima li u toj priči homofobije, zatucanosti, mitomana, kompleksaša, litijašenja, boraca za porodične šatro vrednosti i čuda, ni na čiji račun, naravski, nego iz znatiželje, ko da čita infos po svekolikom netu kada imamo forum gde lepo možemo pitati u svakoj temi gde oko radnje dela nismo sigurni. Šta ja znam šta i-em-de-beaši navode i ne navode, da me ne navuku na led, kukala mi majka. Bolje znam i srpski nego što plivam u ladnoj vodi. Ni sa mlakom nisam neki Đoni Vajsmiler. Blago rečeno. Imao dvojku iz plivanja. LOL I to na vračarskom bazenu za decu, tamo i da potoneš, opet te izvuku i dadnu ti dvojku. Pa što je sigurno, sigurno je. 

{{message}}

{{item.title}}