AdBlock Plus i naš sajt

blogi

17.01.2018.

AdBlock Plus i naš sajt

Poštovani drugari!

Svesni smo da neke od vas to može da iritira, ali sajt koji volite izdržava se isključivo od - reklama.

Zato, apelujemo - nemojte koristiti AdBlock plus ekstenziju, jer reklame na sajtu ne ugrožavaju besplatan sadržaj koji vam nudimo, a pomažu da se još puno, puno družimo!

Dobro, možda vas neka od reklame i nervira, ali su one najčešće prilično šarene, pa se lepo uklope u lepršavost dizajna, a i ne prave neku konkretnu štetu bilo kome (mogu jedino nama da pomognu ako kliknete na neku :))

Verujemo da ste već primetili mali pop-up prozor koji vam se pojavljuje prilikom otvaranja naše stranice, te obaveštenje u vezi sa AdBlock plus ekstenzijom, dodatkom za Firefox tj Chrome.

Uputstvo koje vam nudimo namenjeno je onima koji ne znaju kako da isključe ovaj dodatak (i na taj način pomognu sajtu). 

Isključivanje AdBlock Plus za FIREFOX:

Nakon otvaranja stranice www.titlovi.com pojaviće vam se mali pop-up prozor i obaveštenje:

"Dragi prijatelju, čini nam se da koristiš AdBlocker koji nam iznimno šteti! Molimo te da ga isključiš. Hvala ti! :-)"

U gornjem desnom uglu, primetićete crvenu ikonicu (oblika saobraćajnog znaka STOP) sa slovima ABP. Levi klik na ikonicu i klik na "disable on titlovi.com"

Nakon refresh-a strane, ABP ikonica će postati siva i prikazaće se reklame, koje, složićete se, apsolutno ne smetaju pretraživanju i besplatnom preuzimanju prevoda.

Isključivanje AdBlock Plus za CHROME:

Postupak je sličan kao i za Firefox, samo se razlikuje u sledećim detaljima:

U gornjem desnom uglu, primetićete crvenu ikonicu (oblika saobraćajnog znaka STOP) sa slovima ABP. Levim klikom na ikonicu videćete da piše "Enabled on titlovi.com". Levi klik na "Enabled on titlovi.com"

Nakon refresh-a strane, ABP ikonica će postati siva i prikazaće se reklame, koje, složićete se, apsolutno ne smetaju pretraživanju i besplatnom preuzimanju prevoda.

Eto, dragi drugari, to je sve što smo imali da vas zamolimo. Ne zamerite zbog ovoga, jer reklame su - najlakši način da se još dugo, dugo družimo!!! 

 • Komentarji (166)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • LjubicaSP
  Approval team
  16.03.2018. 17:14
  I sve ih zatvoriš jednim klikom, a titlove i dalje preuzimašbesplatno, bez registracije i ne moraš čak da nam kažeš ni hvala,a sajt mora od nečeg da se izdržava
 • vitez
  member
  16.03.2018. 17:05
  I ovaj je iritantan jer pokriva tražene pojmoveI naravno opet ovaj. Da li vas nervira što ja pišem o ovim reklamama? Pretpostavljam da da. E pa tako i one nas smaraju.
 • administrator
  Administrator
  12.03.2018. 12:51
  Da on bi se u pravilu trebao prikazati možda nekoliko puta unutar mjesec dana. Vjerujem da nije toliko agresivan i na dnu je i može se ugasiti. [naloži celi komentar]