Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

"Selfi" najgledaniji film u Rusiji

novice

10.02.2018.

"Selfi" najgledaniji film u Rusiji

Prethodne nedelje jedan ruski triler bio je najgledaniji u ovoj zemlji. Reditelj Nikolay Khomeriki, koji iza sebe ima iskustvo u različitim žanrovima, od drama, do SF-a i filmova katastrofe (LedokolSkazka pro temnotu977...) ponudio je provokativno ostvarenje u maniru najzanimljivijih holivudskih trilera.

Film Selfie zaradio je 2,1 milion dolara u premijernoj nedelji prikazivanja u Rusiji. Tako je s trona najgledanijeg ruskog filma potisnuo Dvizhenie vverkh. Istovremeno, ubedljivo je gledaniji i od velikih holivudskoh hitova koji su, takođe, imali rusku premijeru ove nedelje - Downsizing (1,38 miliona dolara) ili Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (841 hiljada dolara).

U ovom ostvarenju reč je o neobičnoj "transakciji" između dva čoveka. On je svoja apsolutna kopija - njegovi gestovi, jezik tela i šale, tako su identične, da niko ne primećuje promenu. Bogdanov izgleda na ekranu kao i u ogledalu. Dvojnik preuzima njegov TV-show, sreće se s njegovim fanovima, živi sa devojkom i pije s njegovim prijateljima. Život Bogdanova i identitet su obrisane jednim potezom. Popularan, uspešan i ciničan, pisac Bogdanov gubi sve što je godinama stvarao. Izgleda da je njegov dvojnik čak i bolji od njega. Jedino ko želi da se vrati originalni Bogdanov jeste njegova ćerka.

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}