Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sprema se Call Me by Your Name 2

napovedi

07.03.2018.

Sprema se Call Me by Your Name 2

 Začuđujuće ili ne, tek moda nastavka nije mimoišla ni jedan od "ozbiljnih" filmova o kojima se najviše pričalo protekle godine. Tako će, po svemu sudei, biti slučaj i s "Oskarovcem" Call Me by Your Name, koji je režirao Luca Guadagnino. I, ne samo, to, već je reditelj, koji uveliko radi na nastavku, nagovestio da bi u pitanju mogao da bude, zapravo, i početak prave pravcate franšize!

Film Call Me by Your Name imao je tri nominacije za "Oskara", a osvojio je jednog - za najbolje adaptirani scenario. Radnja "nastavka" dešavaće se nekoliko godina nakon dogažaja opisanih u prvom filmu, dok glavni junaci Oliver (Armie Hammer) i Elio (Timothee Chalamet) zajedno putuju svetom. 

Nažalost, scenario ovaj put neće raditi James Ivory, koji je i ovenčao priznanjem Američke filmske akademije, postajući ujedno i najstariji (89 godina) dobitnik "Oskara" u istoriji ove nagrade. 

Priča o nastavku filma, koji se neće zvanično zvati Call Me by Your Name 2, ali će imati iste glavne junake, utoliko je interesantnija, s obzirom da prvi film i nije prošao baš preterano uspešno u smislu "pravljanja novca". Tako je, recimo, Call Me by Your Name zaradio "samo" 32 miliona dolara od svetske distribucije, mada je, očigledno, da to i nije bio primarni cilj producenata. Zbog svega toga, ostaje da se vidi koliko će daleko Guadagnino ići u svojoj priči o franšizi...

 

  • Komentarji (24)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    10.03.2018. 03:23
      Gledaj seriju Osmo čulo i poveži sadržaj sa autor(kom). Prva sezona je njuejdžerski krš dok je druga za nijansu bolja. Mala žuta je tabačinom izvukla seriju.

      Ispravka.

      Kad sam već ispravio lapusu scride da dodam da mi nije smetalo to što je metamorfoza uticala na seriju. Bila bi opet krš zbog koncepta.

     
    Stole Haringa2018-03-10 03:30:46
  • jeje cantiq
    Banned user
    10.03.2018. 03:16
    Misliš da je razlog u promjeni spola?
    Odrežeš neku stvar Shyamalanu i idući film mu bude smislen i zanimljiv?
    Ne vjerujem u to.
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    10.03.2018. 03:12
      Ne sećam se imena filma, samo te fenomenalne rečenice.

      Sve je to počeo Dizni sa Malom sirenomLOL

      Šalu na stranu, pare su otvarač koji otvara i konzervu u kojoj je Toro. Luka i Toro bi bili dobar filmski par ukoliko ih braća, pardon, brat i sestra(?) Vašovski ne preduhitre. Seriju 8 čulo sam odgledao sa velikim naporom a tamo je bilo svega osim polno neorijentisanih likova. Zanimljivo, druga sezona mi je bila bolja od prve. Snimili su je odmah pošto je bata postao seka.

      Da ne davim dalje, voleo bih da snimaju što više ovakvih filmova i da ubace ove polno neopredeljene. Treba dati malo kanapa da se sami zadave jer su se popeli svima na glavu.
;

{{message}}

{{item.title}}