Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kraj za Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

novice

12.03.2018.

Kraj za Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

Verne fanove će svakako ova vest veoma oneraspoložiti. Jer, izvršni producent serije Arvind Ethan David upravo je na svom tweeter nalogu zahvalio svim poklonicima serije na istrajnosti, javno saopštivši da treće sezone Dirk Gently's Holistic Detective Agency - neće biti!

Razlog ovako surove sudbine jednostavan je - producenti nisu uspeli da pronađu odgovarajuću TV stanicu zainteresovanu da učestvuje u emitovanju (čitaj "sufinansiranju") ove serije. BBC America, na kojoj su emitovane epizode druge sezone odlučili su da uskrate dalje gostoprimstvo. Fanovi serije su čak preko interneta skupili i 75.000 potpisa za peticiju koju su adresirali na BBC America, AMC i Netflix, s molbom da ne prekidaju emitovanje serije, ali ni to nije vredelo. 

Da podsetimo, serija je adaptacija popularnog romana koje je napisao sad već čuveni SF pisac Douglas Adams (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Doctor Who). U pitanju je triler s izrazitim komediografskim pristupom, koji govori o bizarnim avanturama ekscentričnog "holističkog" detektiva po imenu Dirk Gently (Samuel Barnett) i njegovog nevoljnog asistenta Todda (Elijah Wood). Njih dvojica se sukobljavaju s brojnim opasnim i krajnje čudnim neprijateljima, a svaka epizoda je "korak napred" u rešavanju konačne misterije. 

U seriji su glumili i: Jade Eshet, Hannah Marks, Mpho Koaho, Fiona Dourif, Dustin Milligan, Michael Eklund, Osric Chau, Viv Leacock, Zak Santiago, John Hannah, Amanda Walsh, Tyler Labine, Izzie Steele, Aleks Paunović, Alan Tudyk...

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}