Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Indiana Jones 5 pred vratima

napovedi

20.03.2018.

Indiana Jones 5 pred vratima

Steven Spielberg je objavio kada počinje snimanje novog nastavka avantura poznatog nam i omiljenog junaka.  Potrebno je još samo malo da sačekamo - do proleća sledeće godine, četvrtpg meseca po redu, kada je zakazan početak snimanja filma čiji je radni naslov -  “Indiana Jones 5”. 

I u novom nastavku glavnu ulogu glumiće Harrison Ford, što je već samo po sebi dovoljno zanimljivo, jer će poznati glumac u trenutku snimanja imati čak 76 godina. A, u trenutku kada film bude i premijerno prikazan, a poznat je i datum - 10.7.2020. - originalni Indiana biće još i stariji!

Iako je prvobitno ovaj film trebalo da bude prikazan 19.7.2019. producenti su odlučili da ne požuruju, nego da autorima daju još godinu dana "fore".

Filmovi o čuvenom avanturistički nastrojenom arheologu do sada su zaradili više od dve milijarde dolara. A, sve je započeto još 1981. godine kada je snimljen Raiders of the Lost Ark. Usledili su filmovi Indiana Jones and the Temple of Doom (1984.), Indiana Jones and the Last Crusade (1989.) i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008.). S obzirom da će između četvrtog i petog filma biti napravljena pauza od 12 godina, videćemo koliko će se Spielberg zaista potruditi da nas uveri da je Indiana i dalje "onaj pravi", a ne "vremešni čikica". Uostalom, između trećeg i četvrtog dela sledila je i duža pauza - ćak 19 godina, pa ni to nije mnogo zasmetalo (ako je uopšte)...

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}