Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Karate Kid spinoff  serija

napovedi

22.03.2018.

Karate Kid spinoff serija

Došlo je i to doba - da se snimi spinoff serija, odnosno nastavak jednog od najboljih "tinejdžersko-borilačkoveštinskih" filmova, pa... recimo, svih vremena! U pitanje je serija Cobra Kai, odnosno film The Karate Kid.

Prošle su 34 godine, otkako je snimljen legendarni film, u kome se tinejdžer Daniel LaRusso, uz pomoć svog karate učitelja gospodina Miyagija obračunavao sa lokalnim siledžijama, pre svega okupljenim u karate-školu koju vodi nasilni instruktor. Ovaj film imao je i jednu nominacija za "Oskara" (za sporednu ulogu - Pat Morita - "Miyagi"), a neke scene su postale kultne (kao one kada Daniel uči karate pokrete dok pere i glanca automobil).

Sada, 34 godine kasnije, rivalstvo koje imaju Daniel LaRusso i "nevaljali karatista" Johnny Lawrence nije ništa manje. Daniel je, u međuvremenu, postao trgovac automobilima, dok Johnny, nakon što bude svedok maltretiranja jednog tinejdžera od strane napasnika, odlučuje da ponovo otvori karate-školu "Cobra Kai".  Ovo se baš i neće svideti našem junaku...

Autori serije su Josh Heald, Jon HurwitzHayden Schlossberg,a nastala je pod okriljem Overbrook Entertainment u saradnji sa Sony Pictures Television.

Festivalska projekcija prve epizode biće na Tribeca filmskom festivalu 24. aprila, a potom će se emitovati i na kanalu YouTube Red - drugog maja!

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}