Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Gabriel Luna novi Terminator

novice

14.04.2018.

Gabriel Luna novi Terminator

Da li će Arnold Schwarzenegger konačno dobiti dostojnog naslednika? Za 11. mesec sledeće godine planirana je premijera filma "Terminator 6", a glumačka postave postaje sve kompletnija. Sada je potvrđeno da će novi Terminator biti Gabriel Luna, koga znamo iz serije Agents of S.H.I.E.L.D.

Saga oko novog terminatora, tako, dobija polako konačne obrise. Jer, nakon propasti na blagajnama filma Terminator Genisys, 2015. godine, producenti su odlučili da novim filmom krenu u "reboot" varijantu, nastavljajući priču tamo gde je stala u Terminator 2: Judgment Day, još 1991. godine. Tako će radnja "novog nastavka" biti smeštena u Mexico City, a glavni junak biće momak po imenu Dani Ramos koga progoni novi Terminator. A, da sve bude "uverljivije" pobrinuće se producent James Cameron i reditelj Tim Miller (Deadpool).

Još uvek nije poznato koji će se glumac pojaviti u ulozi Dani Ramosa, ali se zna da je James Cameron u intenzivnoj potrazi za takvim. Za sada se zna da će uloge u filma imati i Mackenzie Davis, kao vojnik-ubica na specijalnom zadatku (njen lik je reminiscencija na Kyle Reese iz prvog The Terminator), Pojaviće se i Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton, kao T-800 i Sarah Connor, a tu su i Natalia Reyes i Diego Boneta u još nepoznatim ulogama.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}