Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Batman prequel serija

napovedi

17.05.2018.

Batman prequel serija

Neki superjunaci zaslužili su svoje serije, iako po definiciji i nisu superheroji. Nakon što je Batman dovoljno (?) izraubovan, a snimljena je i serija Gotham, sada nam stiže i serija o Batman-ovom vernom batleru - po imenu Alfred Pennyworth!

Naime, Epix je saopštio da se radi na seriji “Pennyworth”, svojevrsnom Batman- prequel seriji, fokusiranoj na mladost batlera, koji je Bruce Wayne-u bio i više nego otac kada su mu ubili roditelje.

Alfred Pennyworth je u "prethodnom životu" bio pripadnik SAS, koji je živeo u Londonu i radio za Bruce-ovog oca Thomasa. Upravo o tome će i govoriti serija, dakle u njoj će biti opisani događaji iz života Alfreda, neposredno nakon što je napustio "specijalce" i zajedno sa Thomasom osnovao "tajno udruženje" za borbu protiv kriminalaca svih vrsta.

Serija neće biti direktno povezana s događajima opisanim u Gotham, gde je lik Pennywortha dočarao glumac Sean Pertwee, već će lik neobičnog batlera biti predstavljen u sasvim novom svetlu. 

Prva sezona imaće deset epizoda.

Da iskoristimo ovu priliku i podsetimo i na informaciju o poslednjih 13 epizoda popularne serije - Gotham u poslednjoj sezoni!

 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • arzak
    Active member
    17.05.2018. 11:26
    Mislio sam na ove Spin-off-ove.
  • arzak
    Active member
    17.05.2018. 11:25
    Kakva su ovo preseravanja...
;

{{message}}

{{item.title}}