Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Udružuju se Steven Spielberg i Leonardo DiCaprio

novice

18.05.2018.

Udružuju se Steven Spielberg i Leonardo DiCaprio

Steven Spielberg i Leonardo DiCaprio snimaće zajedno istorijski spektakl - biografski film o životu koji je čuveni američki vojskovođa iz Građanskog rata - Ulysses S. Grant. Film će biti zasnovan na knjizi koju je napisao Ron Chernow, dok je za scenario zadužen David James Kelly (novi Robin Hood)! 

Na ovaj način, Spielberg se vraća istorijskim temama iz Građanskog rata, koje ga očigleno interesuju (setite se filma Lincoln). Ujedno, ovo je prilika da ponovo radi sa DiCapriom, nakon veoma uspešnog Catch Me If You Can.

"Do sada je Grantov lik često bio potpuno pogrešno shvatan. Govorilo se da je 'hronični gubitnik' i 'ne baš sposobni biznismen', ali i 'brutalni general Unije u Građanskom ratu'. Ali, ovi stereotipi nisu ni približno dovoljni da se razume njegova ličnost...", piše na koricama knjige po kojoj će se snimati ovaj film.

U međuvremenu, dok ne dođe na red snimanje ovog filma, Spielberg se priprema da režira Indiana Jones 5 i West Side Story, dok je DiCaprio angažovan na projektu koji razvija Quentin Tarantino - Once Upon a Time in Hollywood

Nadamo se da, ipak, nećemo predugo čekati na "Granta"...

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    21.05.2018. 19:36
    Čekaćemo još minimum 3 godine , Spilberg i Di Kaprio su trenutno dosta zauzeti jer snimaju više filmova, tako da početak snimanja za ovo ostvarenje ne očekujem pre 2020godine a premijera možda bude tek krajem 2021. Ne svidja mi se izbor da scenarista ovakvog otvarenja bude David James Kelly , jer D.J.Kelly tek sad filmom Robim Hood pokušava da pokaže da li je dobar scenarista, i zato mislim da za ovakvo istorijsko ostvarenje neće biti dobro da scenario napiše neki početnik u tom poslu, jer loš scenario može mnogo da pokvari kvalitetan filmski projakat.
;

{{message}}

{{item.title}}