Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema se remake Cannonball Run!

napovedi

05.06.2018.

Sprema se remake Cannonball Run!

Reditelj Doug Liman planira da napravi remake jednog od, pa... nazovimo ga kultnih akcionih filmova-komedija s početka 1980-tih...

Kako bi to moglo da izgleda?

Reditelj zaslužan za filmove poput Edge of Tomorrow ili The Wall, stupio je u pregovore oko snimanja nove verzije filma u kome su svojevremeno "briljirali" Burt Reynolds i Farrah Fawcett.

Tada, kada se pojavio, 1981. godine, The Cannonball Run, pored već pomenutog dvojca okupio je zaista sjajnu glumačku ekipu. Tu su bili još i Roger Moore, Dom DeLuise, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Adrienne Barbeau, Jackie Chan... Rediteljsku palicu prilično ludog filma o "divljoj" trci kroz bespuća SAD držao je Hal Needham, u to vreme poznat i kao vrhunski kaskader. 

Inače, interesantno je da je "originalni" film o ovoj trci snimljen još 1976. godine - Cannonball!. Režirao ga je Paul Bartel, a u njemu glavnu ulogu tumači David Carradine. Međutim, ovaj film nikad nije doživeo "priznanje" koje ima potonji, snimljen pet godina kasnije. Tako je 1984. godine snimljen i Cannonball Run II, koji je, takođe, režirao Needham, s gotovo istom glumačkom postavom kao i u njegovom prvom filmu.

Scenario za remake "čuvenog" filma rade Thomas Lennon i Ben Garant (Baywatch).

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}