Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Arachnophobia remake!

napovedi

12.06.2018.

Arachnophobia remake!

A ko bi drugi bio uključen u ovaj poduhvat, nego - Steven Spielberg! Dobro, ne lično, već posredno, s obzirom da je "njegov" Amblin sklopio dogovor sa kućim "Atomic Monster", koju predstavlja James Wan, da uskoro počne snimanje rimejka, pa,,, nazovimo ga "kultnog" horor filma iz 1990. godine.

Original, Arachnophobia koji je režirao Frank Marshall, a u kome glume Jeff Daniels i John Goodman, iako za temu ima strah od pauka i borbu ljudi protiv pomahnitalih pripadnika ove vrste životinja, uprkos tome što je dobio nagradu "Saturn" 1991. godine, za najbolji horor-film, ipak je prilično "mlako" prihvaćen kod većine istinskih fanova žanra, a jedan od "razloga" za to može da bude i preterano koketiranje s komičnim elementima.

Film je tada, pre, skoro 30 godina, snimljen za 31 milion dolara, a zaradio je 53 miliona dolara.

Trenutno, nema detaljnijih informacija o rimejku. Ne zna se ni ko će biti reditelj, ni ko će glumiti, kao ni da li će zadržati pomenuti "humoristički" pristup, ili će se usredsrediti na same postulate žanra, donoseći nam jezu koju strah od paukova zaista može da izazove kod priličnog broja ljudi. 

Šta vi mislite, koji pristup bio bi bolji?

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Vladika
    Senior translator
    14.06.2018. 10:19
    Bolje da ga ne prave, ako bude samo malo i nalik na original.
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    14.06.2018. 02:38
    Gledao sam original na video kasetu i nije mi se dopao. Ćak mi nije bio ni smešan. Najbolji mi je bio Gudman se pojavljuje u ulozi terminatora. Nije imao neku minutažu u filmu ali je zato ostao zapamćen sa onim "došao sam da žvaćem žvake i da vam se načestitam majke". Čak ni to nije bilo njohovo već pozajmljeno iz Karpenterovog filma "Oni žive". Nešto slično sam video u jednoj epizodi Dosijea X. Kleti paut iz Amazona je i tu pravio čuda i to je neka druga priča.
;

{{message}}

{{item.title}}