Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Hugh Laurie u SF komediji

novice

23.08.2018.

Hugh Laurie u SF komediji

Hugh Laurie tumačiće glavnu ulogu u SF seriji, humorističkog podžanra, koju će snimati HBO. Naziv ovog projekta, čiji je autor Armando Iannucci, jeste “Avenue 5”.

Detaljnije informacije o seriji nisu poznati, osim da je naručen scenario pilot-epizode. Prema rečima zvaničnika, u pitanju je "komedija koja se dešava u budućnosti, uglavnom u svemiru"...

Lauriejev lik je Ryan Clark, "šarmantni kapetan 'Avenue 5'".

Laurie i Iannucci nedavno su završili rad i na filmu The Personal History of David Copperfield, drami čija nas premijera očekuje sledeće godine, a u kojoj glavne uloge tumači i Tilda Swinton, Gwendoline Christie, Ben Whishaw, Dev Patel... Takođe, zajednički projekat bila je i popularna serija - Veep, dobitnik mnogobrojnih Emmy nagrada.

Laurija - House M.D. - nedavno smo gledali i u serijama Chance i The Night Manager. Sledeće godine očekuje ga i premijera serije Catch-22, koju je snimio za Hulu.

Iannuccijev poslednji filmski projekat bila je kontroverzna komedija The Death of Stalin.

 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    24.08.2018. 04:01
     
      Stvarno mu nije trebalo.

      Vidim u tekstu najavu za seriju Kvaka 22.

       Mislim da bi za filmadžije bilo najbolje da uvedu svoju Kvaku 22. Odnosila be se prvo na rimejk Kvake 22 a porom na sve preostale (dopisati po želji) filmove i serije. Snimanje rimejka kod mene ima blagu prednost koju ipak ne zaslužuju svi. Šta da se radi, slab sam na neke filmove, serije...
  • beogradski
    eXtreme member
    23.08.2018. 18:10
    Ovo mu i nije trebalo.
;

{{message}}

{{item.title}}