Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Bruce Willis kao ratni heroj

napovedi

30.08.2018.

Bruce Willis kao ratni heroj

Nekako se čini da reputacija koju ima Bruce Willis sve više bledi, kako godine napreduju. Sve su češći filmovi koji imaju veoma malu bioskopsku gledanost, ako uopšte dospeju u dvorane, pa tako veoma brzo završe i na raznim streaming i VoD servisima. I sam glumac koga je proslavio serijal Die Hard kao da je toga svestan, pa se očajnički trudi da "ispliva" iz situacije u koju je zapao. Ovogodišnji pokušaj sa Death Wish donekle je uspeo da ponovo zaintrigira najšire krugove poklonika sedme umetnosti, a sada se Willis vraća s još jednim filmom od koga puno očekuje...

Verovali ili ne, u pitanje je KINESKI ratni film, iz Drugog svetskog rata, snimljen uz budžet od 65 miliona dolara!

Reditelj filma je Xiao Feng, a glumačko društvo Willisu u filmu Air Strike prave i Adrien Brody, kao i Ye Liu, ali i njegova ćerka Rumer Willis, za koju je nedavno saopšteno da će glumiti i u filmu Once Upon a Time in Hollywood, koji snima Quentin Tarantino.

Premijera filma, koji će istovremeno postati dostupan i putem Video On Demand usluge, zakazana je za 26. oktobar.

Priča je to o hrabrosti kineskog naroda tokom Drugog svetskog rata. Willis je američki pukovnik, zadužen za obuku kineskih avijatičara, koji treba da se bore protiv japanskih pilota. Istovremeno, dešava se i pokušaj špijuna i izbeglica da prenesu specijalni dekoder kroz zemlju rastrganu ratom.

Ovaj ratni "spektakl" snimljen je, zapravo u 3D, ali Lionsgate neće distribuirati film u toj tehnici u SAD. Snimanje je počelo još 2015. godine, ali će tek sad biti predstavljen javnosti. 

Šta možemo da očekujemo? 

Kinezi su u pitanju...

  • Komentarji (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    31.08.2018. 00:56
      I braća Kinezi stadoše u red pobednika nad silama osovine.

      Šalu na stranu, logično je da nisam gledao film i da osim šturih informacija ne znam o čemu se tu stvarno radi. Znaće se kad se odgleda tako da sa nepoznatog terena prelazim na onaj u kom se bar nešto zna. Zna se biografija B.Vilisa koja je tako dobro opisana u prvom komentaru. Mogao bih da dodam da je karijera dotičnog u padu i da mi njegov angažman u kineskom filmu izgleda kao angažman Ričarda Bartona u našem filmu. Stigle su ga godine, nije više za akcijašenje koje ga je proslavilo. Ostalo mu je da rentira svoje ime dok može. Vidim da je iskoristio priliku da ubaci ćerku u fikm, videće se već na šta će ovo da liči.
  • 30.08.2018. 22:35
    Kao da je Honest trailer, ta ko mi deluje :)
  • beogradski
    eXtreme member
    30.08.2018. 13:17
    Po mom mišljenju, pre mogu reći tj. napisati, da mi je Adrien Brodz dobar glumac i da ima dobre filmove i da isto tako različite role i stajling. Dok Bruce Willis, pa poduže kao da se i ne menja, a pod tim ne menja, mislim na glumu. Nekako čovek da stekne utisak kao da je to jedna te ista rola. Ajde kao da podelim u 3 kategorije-1. što je u poslednje vreme i najčešće, se pojavljivao u akcionim filmovima gde i nije glavni glumac nego neki lik koji se pojavljuje po nekoliko minuta i to uglavnom u režiji samo dvojice režisera. Zatim kategorija 2'nekakve pitke komedije a 3.'upravo ovo ratni gde je nekakav general i sl. Da se razumemo, njemu je leglo Die Hard. Takođe i akciona komedija The Last Boy Scout, ali meni lično gde je dao najbolju rolu i iole pokazao svoje glumačke kvalitete je skoro pa nezapažen film In Country, gde igra ratnog veterana. Takođe i da spomenem i da u 16 Blocks nije loš gde igra razočaranog detektiva. Zaista ne mogu da se otmem utisku da njegovi glumački kvaliteti i nisu nešto. On ima dobre filmove, dok Brody em ima dobre filmove, em je dobar glumac. A ovaj kineski projekat ne verujem da će mu nešto iole pomoći. Jedino se nadam da neće pasti kao Nicolas Cage, barem što se filmova tiče. A ovakav azijski ratni film je imao i Liam Neeson. Postoji kategorija glumaca koji imaju zasta dobre filmove a da i nisu neki glumci. Ko zna, možda je Willisov i momenat karijere kad u Die Hard ide kroz onaj ''tunel'' ili ''lavirint'' ili već kako, sa onim upaljačem i priča nešto za sebe u maniru ''nja nja nja nja nja'', ali više od toga ipak ''YIPPEE KI YAY beep beep''
;

{{message}}

{{item.title}}