Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Asia Argento ukinuta na CNN

novice

03.09.2018.

Asia Argento ukinuta na CNN

Skandal za skandalom potresa jednu od najmoćnijih industrija zabave na svetu.

Nedavno je glumac Jimmy Bennett optužio glumicu Asiu Argento za seksualno zlostavljanje, kad je imao 17 godina, a sada je CNN odlučio da ne prikaže tri epizode svoje serije “Anthony Bourdain: Parts Unknown”, u kojima se pojavljuje poznata glumica zajedno sa svojim momkom - preminulim čuvenim kuvarom-šoumenom. Inače, Bennett i Argento su glumili sina i majku u drami The Heart Is Deceitful Above All Things, iz 2004. godine (pogledaj sliku uz tekst).

Osim ovih epizoda, na CNN-u nećete moći da vidite ni oni u kojoj Anthony Bourdain objašnjava kako se bori protiv depresije, tokom boravka u Buenos Airesu. Ali, dok se u prvom slučaju "cenzure" ona zvanično objašnjava optužbama na račun glumice, u drugom slučaju studijski moguli nisu saopštili razloge. 

Argento je upoznala Bourdaina tokom pojavljivanja u osmoj sezoni njegove serije, 2016. godine, kada je snimao u Rimu. Pojavila se u istoj dve godine kasnije, nakon što su njih dvoje počeli da se zabavljaju, u epizodi koja govori o putovanju kroz jućnu Italiji. Kasnije je čak bila i reditelj epizode koja je snimana u Hong-Kongu.

"Zaljubiti se u Aziju je jedna stvar. Zaljubiti se u Asiu je druga. Obe su mi se dogodile", rekao je Bourdain u toj epizodi. 

Poslednjih pet snimljenih epizoda serije CNN će emitovati tokom ovog meseca... 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}