Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Da li nas čeka solo film o Draxu?

novice

05.09.2018.

Da li nas čeka solo film o Draxu?

Dave Bautista je ovih dana baš u centru pažnje!

Popularni Drax the Destroyer sasvim jasno se stavio na stranu otpuštenog reditelja Jamesa Gunna, u ratu koji se vodi za poziciju "glavnokomandujućeg" u Guardians of the Galaxy Vol. 3. Sada se, međutim Bautista oglasio i izjavom da bi "jako želeo da se snimi i posebni film posvećen Draxu, bez obzira da li bi on glumio u njemu".

Da li ova izjava nagoveštava još jedan značajan projekat?

Sudbina sledećeg filma franšize Guardians of the Galaxy sada je sasvim neizvesna, s obzirom da je Gunn došao u sukob s čelnicima Disneya, a Bautista izjavio da neće igrati u filma ako prvobitno predviđeni reditelj ne bude vraćen na posao. Ipak, to ne znači da Bautistu nećemo više viđati u ulozi simpatičnog svemirskog bildera-borca za pravdu, pošto će se on pojaviti i sledećem - Avengers 4 - blokbasteru! Pošto je taj ugovor već potpisan, možemo da naslutimo i kakva će biti sudbina, ako ne svih, onda većine, superheroja koji su rastvoreni u prah i pepeo u sukobu sa Thanosom u Avengers: Infinity War.

"Zaista bih želeo da bude ispričana priča o Draxovoj porodici", izjavio je Bautista. "Mislim da je to prelepa priča, preko koje se pomalo lako prešlo. Predivna je i veoma emotivna stvar da znate odakle ta ljubav za porodicom, pogotovo kada je njegova izgubljena i ubijena... Zaista mislim da postoji priča koja treba da bude ispričana i da bi fanovi voleli da je vide, čak iako ja ne budem glumio Draxa...".

"Pozadina" filmskog Marvel univeruma, značajno je drugačija za Draxa od one "stripovske". Njegovu ženu i ćerku ubio je Ronan the Accuser, koga je Drax konačno "sredio" na kraju prvog filma. Ali, onda se okrenuo nastojanju da ubije i Thanosa, za koga je Ronan, zapravo, radio.

"Ima potencijala za Marvel da se napravi 'prequel' priča, o tome kakav je bio Draxov život s porodicom i kako ju je izgubio", izjavio je Bautista. Ipak, kako je i sam zaključio - "Teško da će se taj film ikada snimiti...".

Ipak, da li je u pitanju ono "nikad ne reci nikad"...

Ako se pomire Gunn i Disney, ko zna...

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    06.09.2018. 14:05
    Nije baš dobra ideja snimanje filma o Draxu, jer Bautista kad god je dobio veću ulogu (ili glavnu) totalno ništa od glume nije pokazao .
;

{{message}}

{{item.title}}