Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Darth Maul kao marketinški bum!

novice

10.09.2018.

Darth Maul kao marketinški bum!

Darth Maul se vratio u filmski svet u ostvarenju Solo: A Star Wars Story, prvi put nakon 20 godina! A, da bi još više potencirao "famu" nastalu oko ovog lika, ujedno koristivši ga i u marketinške svrhe za promociju Blu-Ray izdanja filma, koje treba da se pojavi u legalnoj prodaji sledeće nedelje, Lucasfilm je pustio "online" i produženi video-klip s njim u "glavnoj ulozi"

Ponovna pojava ovog Sita, izazvala je mnoge kontroverze kod fanova, pošto se smatralo da ga je ubio u borbi Obi-Wan Kenobi u Star Wars: Episode I - The Phantom Menace. Pošto se ispostavilo da Darth Maul stoji iza Crimson Dawn zločinačkog sindikata, čak se smatralo da će u nekom budućem filmu franšize njemu biti posvećena još veća pažnja. Mada, kako stvari stoje, teško da će biti uopšte"sledećeg" filma, pošto se film nije naročito "proslavo" na bioskopskim blagajnama. Ipak, ostala je nada da će predstojeća izdanja za gledanje u "kućnoj varijanti" poboljšati stanja "novčanika" producenata, te, možda, učiniti da se razmišlja i o nekom "nastavku"... 

Da podsetimo, Qi'ra pravi u tajnosti poziv Sindikatu, a sagovornik je niko drugi do, kako će se ispostaviti - Darth Maul. Po originalnom scenariju, a prema svedočenju koje je izneo reditelj Ron Howard, Maulov lik nije trebalo da bude prikazan na kraju filma.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}