Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Oni su odbili da se poljube na filmu

novice

16.09.2018.

Oni su odbili da se poljube na filmu

Predstavljamo vam glumce koji su odbili da snime scene u filmovima u kojima je bilo predviđeno da se strasmo poljube u usta sa svojim partnerom...

1. Denzel Washington je u filmu The Pelican Brief odbio da ga poljubi u usta Julia Roberts, zbog toga što nije želeo da "robuje ustaljenim holivudskim idealima lepote". 

"Crnkinje nisu često predmet želje na filmu. A, one pobuđuju moje najveće interesovanje", izjavio je.

2. Jedini način da Kirk Cameron poljubi "svoju" filmsku partnerku u drami Fireproof bio je da producenti "fingiraju" strastveni poljubac tako što će njegovu stvarnu ženu Chelsea Noble, snimiti iz uglova tako da se neće primetiti da je ona samo "dublerka"

"Brak je specijalna i svete stvar nama. U danima i godinama kada se brak raspada, želimo da pravimo filmove i projekte koji ga stvarno podržavaju i imaju uzvišen pogled na ono što je lepo i prekrasno u našoj kulturi", izjavio je.

 3. Janet Jackson je u filmu Poetic Justice, u kojoj joj je partner bio reper Tupac Shakur, odbila da se poljubi s njim, zbog toga što on "nije želeo da donese potvrdu da se testirao na AIDS".  

"To sam smatra za uvredu", izjavio je kasnije reper.

Ipak, producenti su našli način da snime ovu scenu...

4. Miles Teller je odbijao da poljubi Shailene Woodley u toku snimanja The Spectacular Now, zbog toga što glumici "smrdi iz usta, jer jede neku kinesku biljnu hranu, a jede je stalno pre nego što treba da snimimo scenu kada se ljubimo". 

S druge strane, Woodley je prigovarala što se njen filmski parner "davi u Gatorade gaziranim napicima".

Kao i u prethodnom slučaju, producenti s našli načina da zamišljeno, ipak, bude i izvedeno...

5. Pakistanski glumački "heroj" Fawad Khan odbio je da snimi scene ljubljenja u usta, u filmu Kapoor & Sons, gde mu je partnerka bila Alia Bhatt. Umesto toga, poljubili su se samo u - obraz!

"Svaki put kada bi približila moje lice njegovom, on bi ustuknuo", izjavila je glumica. "Morala samstalno da ga uveravam da neću ugroziti njegovu čestitost". 

"Sviđa mi se ideja nevine romanse, koja bi pokazala osećanja kroz reči i gestove, a zatim ostavila publici ostalo mašti na volju", izjavio je Khan.

6. Lindsay Lohan je odbila da snimi scene ljubljenja u Scary Movie 5, u kom joj je partner trebalo da bude Charlie Sheen.

Sve do poslednjeg trenutka, producenti nisu želeli da promene scenario, nadajući se da će se glumica predomisliti, ali nije! Zbog toga je te "bliske scene" morala da snimi njena dublerka, dok su mnoge scene i izbačene iz konačne verzije.

7. Julia Roberts je imala veoma gorka iskustva dok je snimala film I Love Trouble, u kom joj je partner bio Nick Nolte. Njihova netrpeljivost je išla čak dotle da su scene u kojima je trebalo da budu zajedno - snimali odvojeno! Dubleri su morali dobro da se potrude da stvore iluziju-

"On je potpuno odvratan", izjavila je Roberts. 

Ipak, producenti su našli način da snime scenu poljupca...

8. Will Smith je odbio da snimi scenu kada ljubi muškarca u filmu Six Degrees of Separation, inspirisanu stvarnim događajima. Bilo je to na početku njegove filmske karijere, a poznati glumac izjavio je da je tada tražio savet od Denzela Washingtona, koji mu je izričito rekao da "to" ne radi, iako je scena trebalo da bude snimljena s leđa, i, naravno, ne bi se sve ekslicitno videlo! Kasnije je Will, nekoliko puta ponovio da se kaje što je prihvatio Denzelov savet, jer je to bilo "vrlo nezrelo" od njega.

"U filmu s takvim glumcima, rediteljem i scenaristom tog kalibra, za mene bi bio izazov da donesem nešto tako 'sirovo'... Bila je to vredna lekcija za mene. Bilo da sam uradio to, ili ne...", izjavio je Will.

Znate li za neke slične primere "netrpeljivosti" koji potiču iz ovih krajeva?

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}