Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Fukunaga režira novog Bonda

novice

21.09.2018.

Fukunaga režira novog Bonda

Da li je odiseja gotova?

Izgleda da su se Eon Productions i MGM konačno dogovorili, pa će tako reditelj novog filma o tajnom agentu Jamesu Bondu biti - Cary Joji Fukunaga! Tako će ovaj čovek postati prvi reditelj - rođeni Amerikanac - koji će potpisati neki film o najčuvenijem britanskom tajnom agentu!

Snimanje filma James Bond 25, u kome, naravno, glavnu ulogu ponovo tumači Daniel Craig, treba da počne u trećem mesecu 2019. godine, dok je svetska premijera zakazana za 14.2.2020. 

Producenti Michael G. Wilson i Barbara Broccoli izjavili su da su se sreli s mnogim potencijalnim rediteljima,nakon što je Danny Boyle - "zbpg kreativnih razlika" - odustao od projekta.

Fukunaga je postao poznat i kao reditelj, ali i izvršni producent prve sezone HBO serije True Detective u kojoj su dominirali Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Ove godine, takođe, režirao je uspešnu seriju od deset epizoda - Maniac, svojevrsnu mešavinu SF i komedije, dok je godine 2011. režirao i adaptaciju Jane Eyre, klasika književnosti čija je autorka Charlotte Brontë

 

  • Komentarji (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    23.09.2018. 03:17

      To se može saznati samo na jedan način a to je da jednom bude Bond. Nadam se da će se to desiti kad prođe ova moda u kojoj su crnci pretplaćeni na određene uloge.
  • beogradski
    eXtreme member
    23.09.2018. 01:08
    Ma Elba bi bio dobar Bond
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    23.09.2018. 00:14

      Da počnem od početka ove čarlame.

      Bojl je zvanićno nogiran jer nije hteo da ubije Bonda. Nezvanično je mimo znanja studija sam odabrao negativca i scenaristu za onakav Bond film kakav je on želeo. To se nije svidelo ni porodici Brokoli (producentima) ni samom Krejgu. Epilog je poznat.

      U međuvremenu je lansirana priča o crnom Bondu i ta priča je za mene bila dobro spinovanje i besplatna reklama. Elba je dobio neku kintu da pred medijima glumi nevinašce, producenti su za tu svoticu oslobođeni poreza a o učinku besplatne reklame da ne govorim. Umesto Bojla je na mala vrata ušao Fukanaga kome neće biti problem da ubije Bonda i da tako Krejgu obezbedi junački odlazak sa scene. U ovom slučaju, neće se znati Bondova sudbina koja je bila sudbina akcionih heroja, to se bar zna unapred. Ovo nije prvi put da Bond "umre" pa onda oživi, takav trik postoji u filmu u kom su mu priredili mornarsku sahranu. Koliko se sećam, na početku filma bacili su telo u more, a onda je on oživeo i završio u mini podmornici. Dobra i besplatna reklama je čak i pitanje hoće li Krejg napustiti serijal uz Bing Beng Zemlja Vaseljena ili će odjedriti u suton.
;

{{message}}

{{item.title}}