Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Novi Clint Eastwood krajem godine

napovedi

28.09.2018.

Novi Clint Eastwood krajem godine

Pomalo iznenađujuće i tiho, legendarni Clint Eastwood završio je i predstaviće nam svoj novi film krajem ove godine. Premijera je zakazana za 14.12., a četvorostruki "Oskarovac" spremio nam je još jedan "surovi" krimić, u kome tumači glavnu ulogu, ali i režira!

The Mule je snimljen pod okriljem Warner Bros., a priča prati 90-godišnjeg botaničara, po imenu Earl Stone, usamljenog ratnog veterana iz Drugog svetskog rata, koji prihvata da se bavi švercom kokaina vrednog tri miliona dolara, putem kroz Mičigen, a za račun meksičkog narko-kartela. Njemu je za petama agent DEA, Colin Bates (Bradley Cooper)...

Osim njih dvojice, u filmu glume i Taissa Farmiga, Michael Pena, Laurence Fishburne...

Scenario za film napisao je Nick Schenk, zaslužan i za Eastwoodov film Gran Torino, kao i za veoma uspešni The Judge, u kome su glumili Robert Downey Jr. i Robert Duvall!

Sudeći prema svemu ovome, čeka nas još jedan zaista vredan, pravi "muški" film...

 

  • Komentarji (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    29.09.2018. 14:43

      Baš taj.

      Treba znati stati, nadam se da će tako biti posle ovog filma. Ima 89 leta i koš koju deceniju ipred sebe. Uza sebe ima sina i kćerku koji su solidni glumci, dobre filmove i karijeru ako se zanemare brljotine posle Gran Torina. Nadam se da će snimiti dobar film po kom će se pamtiti njegov odlazak u penziju.
  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    29.09.2018. 00:25
    Au, zaboravih na "Američkog snajperistu"... remek delo namenjeno prosečnom patriotski nastrojenom Ameru aka washbrain-u.

    * film koji širi mir, demokratiju, toleranciju, poverenje i američke vrednosti... i jeftinu naftu.     

    ** pisalo se dosta o tom propagandnom filmu svojevremeno.   

    Ratni film koji je dobio Oskara za Best Achievement in Sound Editing.
    *** mislio sam da će da pokupi sve Oskare.
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    28.09.2018. 23:59

      Gran Torino mu je bio dobra vožnja do penzije. Posle je snimio onu vidovnjačku glupost sa Dejmonom koju mogu da opravdam. Umrla mu je majka i to ga je slomilo. Mendelu i ono snajper čudo ne mogu ni da opravdam ni da komentarišem. Bio je solidan reditelj, stigle su ga godine i nije kao nekad. Bilo bi dobro za film i njega da se povuče posle ovog filma bez obzira na uspeh.
;

{{message}}

{{item.title}}