Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Free Solo najbolji nezavisni

novice

30.09.2018.

Free Solo najbolji nezavisni

Dokumentarni film Free Solo, snimljen u produkciji National Geographic, ima procentualno najbolji start od svih filmova ove godine!

Prikazan premijerno na samo četiri projekcije, zaradio je 300804 dolara, odnosno  75201 dolara po lokaciji. Smatra se da će film biti i procentualno najgledaniji do kraja cele kalendarske godine.

U pitanju je priča o tome kako je Alex Honnold postao prva osoba koja se sama popela slobodnim stilom na vrh Yosemite planine visok 3,000 stopa - El Capitan Wall. Bez sigurnosne opreme, postigao je najveću visinu u istoriji slobodnog penjanja...

Do pojave ovog filma, titula "najgledanijeg nezavisnog" pripadala je ostvarenju Eighth Grade, koje je snimio Bo Burnham, a u kome glavnu ulogu tumači Elsie Fisher. Ovaj film je, takođe, premijerno "pušten" u četiri bioskopa, zaradivši 255000 dolara ukupno ili 63071 po projekciji.

U ovom filmu introvertna tinejdžerka nastoji da preživi poslednju nedelju osmogodišnjeg školovanja, koja se pretvara u pravu propast. 13-godišnja Kayla okreće se YouTubeu da izrazi svoja osećanja, dajući razne savete, a zapravo je usamljena jer živi sa samohranim ocem, a održavajući kontakte sa svojim drugarima uglavnom putem društvenih mreža...

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}