Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema se totalno lud film - Mad Heidi!

napovedi

02.10.2018.

Sprema se totalno lud film - Mad Heidi!

Reditelj Johannes Hartmann i producenti Tero Kaukomaa i Valentin Greutert, započeli su "crowdfunding" kampanju, želeći da obezbede sredstva za snimanje neobičnog horor filma "Mad Haidi", prvog iz planiranog “Swissploitation” serijala!

Detaljnije informacije o akciji možete da pronađete na sajtu madheidi.com. Prvi "zadatak" je već ispunjen, skupljeno je 30 000 dolara, za samo pet dana.

Zvanični sinopsis novog filma glasi: "Uzmimo Hajdi, čuvenu devojku iz švajcarskih planina, sir i prelepe Alpe, i iskombinujmo ih sa nacističkim zlatom, čokoladom i nožićima švajcarske vojske. Dodajte nekoliko galona krvi i mnogo zabave. To je 'Mad Heidi'!"

Priča dalje prati sada odraslu Hajdi, koja živi u Švajcarskoj iz bliske budućnosti. Ona živi na ostrvu koje poseduje bogati, ali i despotski nastrojen magnat industrije sira. Kada Hajdi otmu brutalne vladine trupe, ona mora da uzvrati...

I izjave koje ovih dana daje reditelj Hartmann u istom su provokativnom tonu, pa je tako u jednom intervjuu rekao i: "Švajcarci su veoma rezervisani, introvertni i stidljivi, baš kao i njihovi filmovi. Neki od njih kažu - 'Mi smo toliko bogati i nemamo uopšte problema, pa zato i ne možemo da napravimo značajnije filmove koji govore o suštinskim pitanjima. Ovakav mentalitet vodi do nedostatka dobrih filmova, naročito kada su u pitanju oni žanrovski."

Da li će se nešto promeniti nakon ovog ostvarenja, iza koga stoje i producenti sad već čuvenog Iron Sky?

Moraćemo da sačekamo do 2020. godine da bi to otkrili, za kada je predviđena premijera.

Predviđeni budžet za ovu novu filmsku "ludoriju" jeste milion dolara, a početak snimanja bi trebalo da se desi u jesen 2019. godine.

"Pošto je Hajdi najčuveniji lik iz neke švajcarske priče, on će potencijalno privući i mnogo ljudi iz svih krajeva sveta, čak i one koji baš često i ne gledaju žanrovske filmove", kaže Hartmann. "Ovo se posebno odnosi na Japance, zbog toga što oni vole Švajcarsku i Hajdi. Jedva čekam da napravimo japansku verziju tizera, da vidim kako će Japansi da reaguju na Ludu Hajdi!".

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}