Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Jason Reitman režira novi Ghostbusters

novice

16.01.2019.

Jason Reitman režira novi Ghostbusters

Sin poznatog reditelja dobija šansu da nadvlada svog oca!

Sony Pictures kreće u produkciju novog filma franšize Ghostbusters, a sada je poznato i ko će režirati ovo ostvarenje - niko drugi do Jason, sin Ivanov!

Ivan Reitman bio je i reditelj prva dva filma, onog iz 1984. godine, ali i Ghostbusters II iz 1989. godine. Jason Reitman biće i koscenarista novog filma, a partner će mu biti Gil Kenan. Snimanje treba da počne na leto ove godine, a premijera je planirana za 2020. godinu. Dobro obavešteni izvori kažu da će film biti povezan s događajima iz originalnog filma, i da neće imati veze s onim iz 2016. godine - Ghostbusters. Detaljnije informacije nisu dostupne, ali kasting je uveliko u toku - za četiri tinejdžera u glavnim ulogama!

Producent filma biće Montecito Pictures, na čijem je čelu Reitman stariji. 

Sony i Jason ostvarili su veoma dobru saradnju na prošlogodišnjem filmu The Front Runner. A, čak iako je prethodni film franšize o isterivačima duhova prošao veoma loše i kod publike i kod kritike, u kompaniji su odlučni da ponovo pokušaju "ožive" ovu priču. Angažovanje mladog, ali već prilično uspešnog reditelja, koji je 2018. godine ostvario zapažen uspeh i s filmom Tully, govori da nas očekuje zabavan put...

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 17.01.2019. 12:55
    Nadam se da ce biti bolji od poslednjeg
;

{{message}}

{{item.title}}