Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Otkazani i The Punisher i Jessica Jones

novice

19.02.2019.

Otkazani i The Punisher i Jessica Jones

Zakoni tržišta su neumoljivi! Nije prošlo više od mesec dana otkako je počelo emitovanje epizoda druge sezone The Punisher na Netflix-u, a snimanje novih je - otkazano! Tako je i ovu seriju zadesila ista sudbina kao i Jessica Jones, čija treća sezona, doduše, tek treba da se emituje...

Ovakav razvoj događaja i definitivno predstavlja kraj saradnji koju su Marvel i Netflix započeli 2013. godine, objavljivanjem da će zajedno raditi četiri serije takozvane The Defenders superherojske provinijencije...

Uz Daredevil, koji je bio prva "Marvel" serija, emitovana na Netflix-u, angažovani su timovi ljudi koji je trebalo da paralelno realizuju čak četiri ptojekta, što nikad nije rađeno ni na jednoj TV. Te serije, osim pomenute dve, poslednje otkazane, bile su još i Luke CageIron Fist. Trajale su ukupno 13 sezona, a snimljena je 161 epizoda, u trajanju od po jednog sata.

Prva epizoda Jessica Jones emitovana je 15.11.2015. godine, a prva epizoda The Punisher u 11. mesecu 2017. godine. 

Uprkos brojnim prigovorima i ne baš sjajnim kritikama, sve serije imale su svoje fanove. Da li ste i vi razočarani što se završilo ovo superherojsko poglavlje?

 

  • Komentarji (17)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Hogar Strašni
    Administrator
    22.02.2019. 17:46
    Da, Dizni uskoro pokreće sopstveni striming servis koji će biti konkurencija Netfliksu, tako da je ovo pre neka vrsta demonstracije sile od strane Netfliksa ili blagovremeno otkazivanje proizvoda baziranih na licnecama koje uskoro neće imati. Koliko sam shvatio, Derdevil je bio četvrta najgledanija serija na tom sajtu, tako da je vrlo moguće da gledanost nije imala veze sa otkazivanjem. Vrlo je moguće da se ovi likovi u skorijoj budućnosti ponovo pojave, samo u drugoj produkciji.
  • memich
    Translator
    22.02.2019. 17:36
    Zar nije slučaj da Disney kupuje prava pa se otkazuju serije na Netflixu.

    Mislim da nije zbog gledanosti, iako možda ima uticaja.
  • Peki&Maki.Co
    Active member
    22.02.2019. 01:03
    Zao mi Punishera :(-slažm se :(
;

{{message}}

{{item.title}}