Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Izgubljeni film konačno dočekao premijeru

novice

02.04.2019.

Izgubljeni film konačno dočekao premijeru

Odiseja je trajala pune četiri godine!

Dobro, nije baš "premijera", pošto je film zvanično prvi put bio prikazan na festivalu u Torontu 2015. godine, ali, posle toga - nikada više!

E, sad će, konačno, nakon četiri godine, film koji je kao reditelj i scenarista, ali i glavni glumac potpisao James Franco - dospeti u bioskopsku distribuciju.

Zeroville govori o mladom glumcu, koji se 1969. godine, seli u LA, sanjajući o tome da postane zvezda. Vikar (James Franco), je naivan momak, koji na temenu obrijane glave ima veliku tetovaću na kojoj su naslikani Montgomery Clift i Elizabeth Taylor. U Holivudu on sreće najrazličitije likove, pretvarajući film u provokativnu satiru o fascinaciji Amerike samoj sebi, kultu "selebritija" i viziji smrti "starog" Holivuda...

Prvobitni distributer "Alchemy" bankrotirao je samo nekoliko meseci nakon što je otkupio prava na ovaj film. Tek sada, kompanija "myCinema", inače digitalni provajder, odlučila je da oproba sreću i uloži novce u otkup ovog projekta. Tako će film u kome glume i Seth Rogen, Megan Fox, Joey King, Will Ferrell, Dave Franco, Danny McBride i Jacki Weaver - imati priliku da se nađe u 500 bioskopa koji prikazuju s kojim kompanija posluje.

Premijera je zakazana za 6.9.2019. godine u SAD.

 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    03.04.2019. 19:16

      Kejdž je švorc zbog ludosti na koje je potrošio pare. Franko ulaže u svoje filmove i trenutno je možda jedini koji pliva protiv struje svojim levim (levičarskim) filmovima.
  • beogradski
    eXtreme member
    02.04.2019. 15:58
    Džejms Franko je dobar glumac i njegov sam fan ali se ''plašim '' da mu se ne desi nešto slično Nikolas Kejdžu, ako mu se nešto slično već i ne dešava. Ok, Kejdž je onomad banrotirao a sa Frankom je druga priča. Ali Dž.F., kao da bi hteo mnogo toga da uradi, bilo kao glumac ili režiser i zato baš oscilacije što se tiče projekata bilo ispred ili iza kamere. Znači sa jedne strane bi hteo da bude glumac-režiser nezavisnih filmova a opet sa druge strane... Setimo se samo već zaboravljenog Kejdža koji je iza sebe imao odlične filmove a sad... Zerovile, trejler, deluje haotično, a haotično je za Tarantina, jer takav je Kventin, to sam navikao. Ali ne i za Dž.F-a.
;

{{message}}

{{item.title}}