Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Rambo 5 je gotov!

novice

07.04.2019.

Rambo 5 je gotov!

Sylvester Stallone poznat je kao strastveni korisnik društvenih mreža. Zahvaljujući njegovom angažovanju na tom polju, u stanju smo da dobijamo najnovije informacije o tome kako teku projekti u koje je uključen. E, pa sad je Sly podelio i svoje zapažanje o tome kako teku pripreme za premijeru novog nastavka filma koji mu je onomad doneo možda i veću popularnost neko što je imao kao Rocky.

"Želim da kažem nešto što mislim da je zaista uzbudljivo. Obično, kada ste u procesu montaže, to može biti bolno. Ono što mislite da je divno ispostavi se da baš i nije. To je kao kad odete kod zubara, a on vam vadi zub bez anestezije. Razumete? Ali, ovaj poslednji 'Rambo' je baš predivan. Da nas smo imali projekciju u studiju i prošlo je fantastično. Mislim da će pvaj film iznenaditi mnogo ljudi. Tako da samo želim da kažem - sačekajte 20. septembar, Rambo vam stiže", napisao je Sly na Instagramu!

A, zahvaljujući Slyjevom angažovanju na Instagramu, nedavno smo dobili i fotografiju iz novog filma Rambo: Last Blood koja prikazuje Rambovo lice.

Podsetimo se i kako je film svojevremeno najavljen... Stallone planira Rambo 5

 

  • Komentarji (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    11.04.2019. 00:23

      Stalone je mator i zna kad treba da stane. Imao je zdravstvenih probkema dok se tesao za drugi deo Ramba. Rokija je penzionisao kad mu je našao zamenu. Zlobnici bi rekli da je ostvario američki san, našao je svog crnca koji će da radi umesto njega. Nije nemoguće da Ramba zameni neki Meksikanac, avganistanski ili ko zna koji veteran. Ne bih se iznenadio da vidim Rambita i čujem karamba i karambitaSmile

     
  • Black Raven
    Translator
    10.04.2019. 20:32
    Neće Stalone još u penziju,još je mlad. Kad sredi Meksiko kreće na Kolumbiju,Venecuelu pa malo posle da smiri i Afrikance i valjda će tad da ima staž za punu penziju. Nije lako u Holivudu, nema se para, vidite da i Klint Istvud u 88 godini još mora da snima filmove.
  • dzems0
    Active member
    10.04.2019. 19:20
    Progoniće ih i u invalidskim kolicima!
;

{{message}}

{{item.title}}