Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Da li će se Scarlett Johansson kandidovati za američku predsednicu?

novice

29.04.2019.

Da li će se Scarlett Johansson kandidovati za američku predsednicu?

I, to ne na filmu, već u stvarnom životu?

Kad je mogao Ronald Regan, kao glumac, pa čak i kad je mogao Donald Trump, kao medijska ličnost, što ne bi mogla i Black Widdow?

Scarlett Johansson sada ima 34 godine i poznata je po svom društevenom aktivizmu, koji nadilazili holivudska interesovanja. Ona ne pripada ni "demokratskom", ni "republikanskom" bloku, a politički analitičari sve su istrajniji u nagoveštajima da bi u bliskoj budućnosti Amerikom mogao da predsednikuje neko "nezavistan". Jednostavno, kao da je došlo do "zasićenja" glasača ponudom koju su u stanju da im pruže dve postojeće "struje" u političkom životu ove zemlje. Scarlett bi se, sigurno, sasvim lepo "uklopila u takvu ponudu...

U jednom nedavnom intervjuu Scarlett je u prvi mah opovrgla glasine da bi mogla da se aktivno uključi u politički život svoje zemlje, da bi naknadno dodala - "Možda jednom u budućnosti. Mislim da je odličan put da doprineseš promenama kroz lokalnu politiku....".

Bilo kako bilo, Scarlett Johansson je oduvek važila za veoma hrabru osobu, koja se nije bojala ni da javno iznese svoje stavove o mnogim pitanjima koja baš i ne spdaju u standardnu sferu interesovanja prosečnog holivudskog glumca (ili glumice). Javno je izjavila da su monogamne veze - neprirodne, a poznata je i po kritikama predsednika Trumpa, ali i po tome što govori da je Demokratska partija u rasulu, baš zbog toga što se trudi da po svaku cenu oponira aktuelnom predsedniku. Zbog toga i uživa zavidno poštovanje Republikanaca, pa i predsednika Trumpa.

Ko zna, Amerika je to. Možda Scarlett bude spas za ovu planetu. Šta mislite?

  • Komentarji (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    01.05.2019. 00:50

      Ne vidim zašto ne bi. U Ukrajini je, za razliku od njegovih kolega amatera, na vlasti profesionalni komičar.
  • Boozywoozy
    The Legend Of
    29.04.2019. 10:10
    Sto se mene tice,mislim da je ljepsa od Trumpa.
  • 29.04.2019. 09:58
    kao sto je G17 i dinkic spasose srbiju tako ce i ona ameriku
;

{{message}}

{{item.title}}