Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ebola ekspresno dobiva nastavak

novice

24.06.2019.

Ebola ekspresno dobiva nastavak

Otkako je postalo jasno da je NGC s The Hot Zone dobio svoju najgledaniju igranu seriju ikada, odmah su krenula nagađanja o sljedećem potezu. A, on je uslijedio brzo. National Geographic je stupio u kontakt s Ridley Scottom i njegovom Free Productions producentskom kućom, a u igru je uključen Fox 21 Tv Studios, pa je ekipa produkcije originalne serije kompletirana.

Osvrt na odličnu seriju koja je obradila krizu s Ebolom na američkom tlu, mo\ete pro;itati na našim stranicama - The Hot Zone - Čudovište se uvijek vraća, baš kada je puknula vijest da se sprema nastavak. I to je dobilo prioritet, što znači da produkcija kreće veoma brzo, željezo se kuje dok je vruće, očigledno. Da li bude kompletni casting iz prve serije, to budemo vidjeli, nije isključeno, mada se bude radnja prebacila na vrijeme iz 9/11 i „neprijatelj“ ovoga puta bude antrax!! Još jedan nevidljivi a razvikani neprijatelj.

U međuvremenu slijedi na National Geographicu „The Right Stuff“, koji je producirao Leonardo Di Caprio. Nema što, zvjezdana prašina pada ovoga puta iz neočekivanoga smjera - National Geographica, dugo godina sinonima dokumentarnoga programa. No vremena se mijenjaju a tko zaostaje, prijeti mu dno tablica gledanosti...

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    25.06.2019. 20:10
    Interesantno i poucno za pogledati ako bi igrom slucaja zavrsio negdje u Africi. Nisam znao da je Ebola dobila ime po istoimenoj rijeci. Nije losa serija.
  • marina-budimir
    Active member
    24.06.2019. 14:56
    The Hot Zone bila mi je odlična, drago mi je čuti za nastavak, ako je Ridley Scott u pitanju moguće je da dobijemo još jednu dobru seriju.
;

{{message}}

{{item.title}}