Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Penis Euphoria

novice

24.06.2019.

Penis Euphoria

Gledate li seriju Euphoria?

Novi HBO adut o odrastanju, ova serija prati grupu srednjoškolaca, njihove ljubavi i prijateljstva u svetu droge, seksa, traume i društvenih medija. Serija prati 17-godišnju Ru Benet (Zendaja), zavisnicu, koja je nedavno izašla sa odvikavanja i pokušava da pronađe smisao u životu. Njen život se dramatično menja kada upozna Džuls Von, transrodnu devojku koja se nedavno doselila u grad, nakon što su joj se roditelji razveli. Kao i Ru, Džuls pokušava da pronađe svoje mesto u svetu. Deo Ruinog društva čine i njeni prijetelji iz škole, Nejt Džejkobs, sportista čiji problemi sa agresivnošću maskiraju njegovu seksualnu nesigurnost; Medi Perez, Nejtova devojka sa kojom stalno raskida; Kris Mekej, fudbalska zvezda koja se posle srednje škole teško navikava na koledž; Kesi Hauard, koju progone seksualni skandali iz prošlosti; Leksi Hauard, Kesina mlađa sestra i Ruina racionalna drugarica iz detinjstva; i Ket Hernandez, tinejdžerka koja je svesna svog tela i voli da istražuje seksualnost.

Još i pre nego što je prikazana prva epizoda, do javnosti je došla informacija da serija obiluje - golotinjom! I, dok je prva epizoda bila relativno "ok" po tom pitanju, prikazujući samo jedan, i to "protetički" koji je krasio glumca po imenu Eric Dane — druga epizoda, upravo emitovana, izazvala je pravu revoluciju!

U njoj se govori o "prljavoj" prošlosti Nateovog oca (Jacob Elordi) i kako se to komplikovano odražava ba njegovu vlastitu perspektivu i veze, uključujući i njegov konfliktni način razmišljanja, dok je bio izložen tolikom broju "slobodno-ljuljajućih" delova tela u muškoj svlačionici.

Kratka, ali upečatljiva scena obuhvatila je na desetine "full frontal" snimaka "muškog alata", postajući tako senzacija na društvenim mrežama. "Pažljivi" tviteraši izračunali su, tako, da se u toj sceni vidi tridesetak penisa, a sam autor Sam Levinson izjavio je, da je u njegovoj "viziji" taj broj bio čak i 80, ali da su šefovi u HBO "skratili spisak"...

Čekajući treću epizodu...

 

 

  • Komentarji (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    26.06.2019. 11:33
    Vidis ti ovih twiterasa,nemaju nista pametnije raditi nego brojati penise.
  • robin12345
    Senior translator
    25.06.2019. 14:49
    Vrlo jednostavan odgovor. Robija penisi nimalo ne zanimaju, pa ne mora zaviritLOL
  • iromafia111
    Administrator
    25.06.2019. 13:18
    Čudi me da Robi nema ništa za reći na ovu temu. LOL
;

{{message}}

{{item.title}}