Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Povlačenje velikog Tarantina

novice

03.07.2019.

Povlačenje velikog Tarantina

Once Upon a Time in Hollywood može biti Tarantinov poslednji film gde je radio kao reditelj. Nažalost, vreme je da se polako privikavamo na ideju da Kventin Tarantino u budućnosti više neće režirati filmove. Reditelj je ranije izjavio da je moguće da će se povući nakon svojih deset filmova. Sada nam sugeriše da se to može desiti i brže nego što smo očekivali, posle objavljivanja devetog filma, a to je upravo Once Upon a Time in Hollywood. 

Režiser The Pulp Fiction i Kill Bill, odlučio je da promoviše svoj najnoviji film, koji ga ponovo ujedinjuje sa Bradom Pittom i Leonardom DiCapriom, kao i sa Margot Robbie. Kventin Tarantino je u nedavnoj izjavi rekao da sebe u budućnosti vidi kao pisca za pozorište, voleo bi da piše i knjige, ali što se tiče filma i sam misli da je došao do kraja puta. 

Brad Pitt i sam misli da Tarantino ne blefira i da je veoma ozbiljan u svojim namerama, medjutim Kventin Tarantino sigurno najbolje zna kada je vreme kada režiseri postaju manje produktivni i kada je vreme da se povuku. Brad Pitt je sigurno jedan od glumaca kome će Tarantinov glas najviše faliti. 

Ono što je sigurno je da će Hollywood izgubiti jedan kreativan um, koji je sve dao filmu, ali sam Kventin Tarantino će sigurno ostati kreativan i stvarati još dugi niz godina.

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    04.07.2019. 18:16
    Ma uhvatio lik na Reservoir Dogs i Pulp Fiction i to je to. Jer gledaoci nakon pomenuta dva filma si ili postali fanovi Kventin Tarantina ili su prekinuli da gledaju njegove filmove. Ja sam pa iz neke trece kategorije, jer njegove filmove gledam ali nisam njegov fan. Cak sta vise, slobodno mogui napisati da se doticni ''izivljava'' sa necim sto se zove film.
;

{{message}}

{{item.title}}