Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najgledaniji u Kini

novice

04.07.2019.

Najgledaniji u Kini

Sportska drama "Tri sekunde" postala je najuspešniji ruski film svih vremena u Kini, sa 85 miliona juana, a to iznosi oko 12,3 miliona dolara bruto zarade.

Prethodni ruski hitovi koji su u Kini napravili zapaženiji uspeh su “Snežna kraljica 3: Vatra i led” (74,2 miliona juana), “Staljingrad” (71,9 miliona juana) i “Zmaj” (60 miliona juana).

Film Antona Megerdićeva govori o pobjedi sovjetske košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama u Minhenu 1972. godine, kada je američki tim prvi put poražen za 36 godina. To je najuspešniji ruski film svih vremena na domaćem tržištu.

"Tri sekunde" je takođe postao drugi najuspešniji strani sportski igrani film u Kini, nadmašivši "Creed II" Silvestera Stalonea, "Moneyball" Breda Pita i "Bitku polova" Eme Stoun.

Film je producirao Three T Productions, Russia 1 Channel i Central Partnership, koji se bavi međunarodnom distribucijom filma. Kina nije lako tržište za strane filmove i retko koji film se zadrži na bioskopskim platnima duže od jednog vikenda. Međutim, film "Tri sekunde" je nešto potpuno drugačije, što je očigledno privuklo gledaoce, a samim tim je film ostavio veliki trag i ispisao nove stranice istorije. 

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    07.07.2019. 00:38
    Sad ce ameri napraviti svoju verziju kako su oni tukli ruse.
;

{{message}}

{{item.title}}