Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Najnegledljiviji film u istoriji

novice

01.10.2019.

Najnegledljiviji film u istoriji

 

 

... kada je reč o filmovima koje je do sada snimio Džejms Franko (James Franco).

U SAD je 20.9. počeo da se prikazuje film Zeroville i do sada je zaradio "neverovatnih" 8900 dolara, na održanih 80 projekcija! Jednostavno, za više projekcija nije ni bilo potrebe. Tako je Zeroville postao najnegledaniji film ovog renomiranog glumca-reditelja koji je ikada snimio.

Šta nije u redu sa Frankom kao rediteljem? Pre dve godine njegov The Disaster Artist prilično je dobro primljen kod kritičara, a osvojio je i "Zlatni globus", kao i još 26 različitih nagrada na svetskim festivalima. Snimljen je za 10 miliona dolara, a zaradio je tri puta više od svetske distribucije. Nakon The Disaster Artist snimljeni su Future World i Pretenders, ali, nakon prilično lošeg učinka prvog, odloženo je prikazivanje ovog drugog.

Najnoviji Frankov film, ekranizacija bestseler romana iz 2007. godine, čiji je autor Steve Ericson, dospela je premijerno u samo 11 bioskopa u SAD. 

Glavne uloge u ovom "problematičnom" ostvarenju, osim Franka, tumače Megan Fox, Seth Rogen, Jacki Weaver, Danny McBride i Will Ferrell.. Film govori o ekscentričnom studentu arhitekture po imenu Džerom, koji je na temenu svoje glave istetovirao Elizabeth Taylor i Montgomery Clifta, inspirisan "zlatnim godinama" Holivuda. Postavši poznat kao filmski montažer pod nadimkom Vikar, shvata kako njegov život, zapravo, postaje jedna tragedija...

Film Zeroville snimljen je još 2014. godine, ali do sada nije prikazan zbog toga što je njegov originalni distributer bankrotirao 2015. godine.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}