Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Porazni rezultati za novog Terminatora

novice

04.11.2019.

Porazni rezultati za novog Terminatora

Uprkos svemu, izgleda da publiku ne možeš tako lako prevariti. Gromoglasno najavljivan, novi Terminator: Dark Fate, po svemu sudeći, ispostaviće se kao priličan promašaj.

Producentski studiji "Paramount", "Skydance" i "Disney" (kroz "20th Century Fox") suočeni su s potencijalnim velikim finansijskim gubitkom, od čak 100 miliona dolara. 

Najnoviji film franšize "debitovao" je s veoma skromnom zaradom od 29 miliona dolara u Severnoj Americi i dodatnih 102 miliona dolara od svetske distribucije. Ako se zna da je za njegovo snimanje potrošeno 180 miliona dolara, plus dodatnih 80 do 100 miliona dolara za marketinške i ostale aktivnosti, očekuje se priličan finansijski gubitak.

Naravno, očekuje se i da se ove loše cifre donekle ublaže u nastupajućim nedeljama, prvenstveno kada film bude dostupan na kablovskim i TV kanalima. Ipak, ovakav start je nagoveštaj "velikog podbačaja", što, svakako, niko od producenata nije očekivao.

Tri studija koji su koproducirali film "podeliće" i gubitak. Analitičari su izračunali da film mora da zaradi oko 450 miliona dolara da bi opravdao svoje postojanje, što se trenutno čini kao "nemoguća misija".

A, našu kritiku filma pročitajte ovde: Terminator: Dark Fate: Daleko od oduševljenja.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}