Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Da li će Black Widow i Mulan ići direktno na stream?

novice

30.03.2020.

Da li će Black Widow i Mulan ići direktno na stream?

Disney uveliko razmišlja o budućnosti svojih sezonskih aduta - filmova Black WidowMulan. Datumi zakazanih premijera uveliko su se približili, a situacija oko korone sve je komplikovanija usled čega su se i bioskopi u Severnoj Americi zatvorili. Zbog toga su čelnici studija u prvom trenutku reagovali pomeranjem termina, ali sada izgleda da ni to neće biti dovoljno.

Black Widow je trebalo da se u bioskopima pojavi 01.05. međutim, došlo je do pomeranja termina - za kad nije još poznato. Glasine kažu da u Disney-u sve više razmišljaju o tome da film, predviđen za veliki superherojski blokbaster, puste u streaming, umesto u bioskope. Naravno, uz određenu novčanu nadoknadu, odnosno po sistemu - "Plati, pa gledaj". U tom slučaju, i prvobitni datum premijere postaje ponovo aktuelan. 

Slična priča kruži i za Mulan, s tom razlikom da je prvobitni premijerni datum ovog filma u SAD bio 09.03. što je datum koji je već prošao.

Najnovija istraživanja sprovedena u Americi pokazuju da su gledaoci spremni da plate između šest i osam dolara da bi gledali filmove na ovaj način. Do sada su se jedino producenti filma Trolls World Tour odlučili da u potpunosti svoj film prikažu putem streaming-platformi, a ostali kao da čekaju njihova iskustva pre nego što donesu definitivnu odluku...  
  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}