Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ryan Reynolds u novom SF filmu

novice

26.04.2020.

Ryan Reynolds u novom SF filmu

Poznati glumac Ryan Reynolds i reditelj Shawn Levy (Night at the Museum: Secret of the Tomb, This Is Where I Leave You, The Internship, Real Steel, Date Night...) uskoro bi trebalo da zajedničkim snagama krenu u realizaciju novog projekta - SF filma vezanog za putovanje kroz vreme.

Za sada još nije poznat tačan naslov filma, mada je svojevremeno, još 2012. godine, za taj projekat bio zainteresovan Tom Cruise, a naslov je tada bio "Our Name is Adam". Novu verziju scenarija uradio je Jonathan Tropper, koji je već sarađivao sa Levyjem u This Is Where I Leave You. Originalnu priču napisao je T.S. Nowlin Pacific Rim Uprising, filmovi serijala The Maze Runner), ali je neizvesno da li će film i zadržati i originalni naslov i u kolikoj meri će se priče poklapati.

Za sada se zna da će u filmu biti reči o čoveku koji putuje unazad kroz vreme da bi pomogao sebi kao 13-godišnjaku. Kada se vrati u to doba, on, u društvu sebe kao momčića, sreće i svog preminulog oca, koji je istog godišta kao savremeni Reynolds...

Inače, Reynolds i Levy trenutno u postprodukciji imaju takođe SF film Free Guy. Ovaj film trebalo je da bude prikazan tokom leta, ali je zbog poznatih korona-nedaća, premijera odložena za poslednji mesec u godini.

 

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}