Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Kanadski zombiji u akciji

novice

29.04.2020.

Kanadski zombiji u akciji

Godina je 1981. i Zemlja je zahvaćena strašnim virusom koji ljude pretvara u zombije. Preživeli se okupljaju u zajednicu čiji je jedini cilj da prežive što duže...

Ovo je sinopsis kanadskog horora Blood Quantum, čija je premijera "zahvaljujući" koroni održana ranije nego što je prvobitno predviđeno. Naime, čelnici studija Shudder odlučili su da odustanu od planirane jesenje premijere i održe je ranije - putem digitalnih kanala.

"Znalo smo da je ovaj film veoma važan, zbog svoje teme koja se tiče izolacije, straha od zaraze i čovečanstva koje se bori s posledicama globalnog virusa, a sada je sve postalo još relevantnije", izjavio je Craig Engler, menadžer kompanije "Shudder". "Kad je bioskopsko prikazivanje postalo neodrživo zbog pandemije u stvarnom svetu, odlučili smo da ubrzati lansiranje Barnabyjevog filma kako bi postigao najveću moguću gledanost."

Reditelj i scenarista filma je Jeff Barnaby. To mu je drugo dugometražno ostvarenje, nakon što je debitovao 2013. godine krimićem Rhymes for Young Ghouls. Blood Quantum je postao digitalno dostupan od 28.04. ove godine.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}