Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema se i remake kultne seksi komedije

novice

16.05.2020.

Sprema se i remake kultne seksi komedije

Ovo je sigurno iznenađenje modernog doba! Novijim generacijama filmofila verovatno je promakla zanosna lepotica s kraja 1970-tih Bo Derek i njena vrela seksi komedija 10, u kojoj su joj partneri bili Julie Andrews i Dudley Moore. Film je predstavljao pravi šok za mnoge puritance kada se pojavio, a od prikazivanja zaradio je skoro 75 miliona dolara. Bo Derek je postala seks-simbol, za sva vremena.

Sada, 40 godina nakon premijere ovog filma, Warner Bros. je najavio da će snimati remake! Za scenario su zaslužne Karen McCullah Lutz (Legally Blonde) i Kirsten "Kiwi" Smith. Glumci i reditelj još nisu poznati javnosti.

Jedan od producenata filma biće i sama Julie Andrews, koja je i bila udata za reditelja prvog filma (i mnogih uspešnih komedija) Blake Edwardsa, sve dok nije preminuo 2010. godine. until his death in 2010, had this to say about the 10 remake.

"10 zauzima specijalno mesto u mom srcu. Film je uhvatio Blakeovu harizmu i njegov naročiti humor kome se divim. Dugo sam bila suviše zaštitnički nastrojena prema tome koja Blakeova briljantna dela treba da se se ponovo snime. Zadovoljna sam što će nova pokoljenja ljubitelja filma imati mogućnost da uživaju u novoj interpretaciji ovog klasika", izjavila je Julia. 

Ideja o remakeu ovog filma seže još u 2008. godinu, ali nema podataka da li je i sam Blake Edwards želeo da učestvuje u njemu. Što se tiče Bo Derek, verovali ili ne, ona je još uvek aktivna glumica, a 2018. godine pojavila se i u kultnoj treš-franšizi The Last Sharknado: It's About Time.

  • Komentarji

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}