Pogledajte novi trejler za "Tenet" Christophera Nolana

novice

22.05.2020.

Pogledajte novi trejler za "Tenet" Christophera Nolana

Warner Bros. i Christopher Nolan objavili su novi trejler za dugo očekivani SF Tenet!

Trejler je premijerno prikazan u okviru popularne Fortnite video igrice, što je bilo poprilično iznenađenje za mnoge. Donald Mustard, jedan od autora igrice, izjavio je da mu se Nolan javio s idejom o takvoj promociji, a jedan od razloga bio je i taj što poznati reditelj više nije želeo da čeka s obzirom na stanje bioskopa u vezi s aktuelnim svetskim dešavanjima oko pandemije korone.

Uprkos objavljivanju novog trejlera i dalje nema mnogo informacija o radnji filma. I dalje se zna jedino da će biti smeštena u svet internacionalne špijunaže, kao i da će, po rečima samog reditelja, "isprepletati nekoliko žanrova". 

Prvi premijerni datumi za Tenet su 15.07. u Indoneziji i na Islandu, a dva dana kasnije i u SAD. Međutim, čini se izvesnim, nažalost, da to neće biti ostvarljivo, obzirom na planove koje ima Covid-19...

Pa, za sada pogledajte bar novi trejler...

 

 • Komentarji (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • beogradski
  eXtreme member
  24.05.2020. 16:18
  Video sam trejler ranije i ne znam bas i nije nesto obecavajuce.
 • direktnojug
  eXtreme member
  22.05.2020. 22:38
  Ne mogu da se otmem utisku da je leading role trebalo biti LDC!!
 • JoxerTM
  eXtreme member
  22.05.2020. 12:54
  Film koji nije dječji je prikazan u sklopu igre za balavurdiju -10 godina? Samo zato jer je autor fortnajta valjda uvjeren da omlaćivanje protokom vremena naprijed-natrag, unutra-van, je materijal baš taman za mozak koji se razvija.