Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najplaćeniji glumci Holivuda

novice

12.08.2020.

Najplaćeniji glumci Holivuda

Drugu godinu zaredom Dwayne "The Rock" Johnson je poneo titulu najplaćenijeg glumca Holivuda.

Ovaj mišićavi glumac je u periodu 07.2019. - 07.2020. zaradio čak 87,5 miliona dolara, od čega čak 23,5 miliona samo od Netflix-a za film koji upravo snima - "Red Notice", a koji govori o agentu Interpola na tragu najvećem svetskom kradljivcu umetničkih predmeta.

Ovakav rezultat u novčaniku Johnsona ipak je za "malo" manji od onog koji je ostvario godinu ranije. Tada je zaradio 89,4 miliona dolara, najviše zahvaljujući ulozi u Jumanji: The Next Level.

Na drugom mestu po zaradi, iza Rocka, nalazi se njegov partner iz pomenutog Netflix-trilera - Ryan Reynolds. On je zaradio 71,5 milion dolara, od kojih 20 miliona za "Red Notice". Istu sumu Reynolds je zaradio i od filma 6 Underground, takođe u produkciji Netflix.

Treće mesto po zaradi osvojio je Mark Wahlberg, s zarađenih 58 miliona, najviše od akcione komedije Spenser Confidential.

Ben Affleck je četvrti, s 55 miliona dolara, zahvaljujući filmovima The Way BackThe Last Thing He Wanted

Konačno, na petom metu po zaradi nalazi se Vin Diesel, s 54 miliona dolara, uprkos tome što je zbog pandemije korone još uvek nepoznato kada će doći do premijere filma F9

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    13.08.2020. 13:39
    ''The Rock'' ima dobar film Faster, trebam da odgledam Snitch i Empire State za koje mislim da ce biti dobri, ostao mi je i San Andreas da odgledam ali sve ostalo spada u nekvalitet nekakve komedije i slicno
;

{{message}}

{{item.title}}