Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

"Enola Holmes" postaje franšiza

novice

25.09.2020.

"Enola Holmes" postaje franšiza

Reditelj Harry Bradbeer koji potpisuje aktuelni Netflix hit Enola Holmes izjavio je da bi voleo da njegovo ostvarenje bude početak franšize koja bi imala čak šest filmova!

S obzirom na uspeh koji je postignut s prvim filmom, jasno je da je samo pitanje vremena kada će Netflix dati "zeleno svetlo" za nastanak filma "Enola Holmes 2", odnosno novih doživljaja mlađe sestre slavnog detektiva Sherlocka. Film je adaptacija zasnovana na seriji triler-romana čija je autorka Nancy Springer, a kojih je do sada objavljeno šest.

Bradbeer je izjavio da bi voleo da pruži više vremena na filmu liku Enoline majke koju tumači Helena Bonham Carter, odnosno da razotkrije tajne njene prošlosti. "Ona je tako zanimljiv lik da ćemo morati da iskopamo još tajne i vezi s njom. Ako to uradimo ponovo, imaćemo mnogo da kažemo o toj disfunkcionalnoj porodici", izjavio je.

Oduševljenje idejom o nastavku ne skriva ni glavna glumica Millie Bobby Brown, pa se čini da ni priča o šest novih filmova nije samo plod rediteljeve mašte. Kad već ima šest romana...

A, vi, da li ste gledali prvi film?

 

  • Komentarji (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • ivan62m
    member
    27.09.2020. 14:28
    Odličan, Helena me oduševila. Čekam nastavke sa nestrpljenjem
  • skadess
    member
    26.09.2020. 00:41
    Vrlo zabavan film sa odlicnom glumackom ekipom! Preporucujem ga i radujem se nastavcima.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    25.09.2020. 23:01
    Evil Smilemigi
;

{{message}}

{{item.title}}