Snimaće se potpuno novi "The Pink Panther"

napovedi

20.11.2020.

Snimaće se potpuno novi "The Pink Panther"

Vest stiže iz MGM. U pripremi je nešto potpuno novo - film "The Pink Panther", ali ne nastavak uspešnih komedija kao što su bile The Pink Panther i nastavak The Pink Panther 2 ili oni još raniji filmovi u kojima je briljirao Peter Sellers.

Novi film će režirati Jeff Fowler (Sonic the Hedgehog), a on će biti kombinacija igranog i animiranog, zasnovanog na omiljenom liku koga je stvorio Blake Edwards. Da sve bude još zagonetnije - još uvek nema detalja o scenariju, ali je poznato da će se u filmu naći i Inspector Clouseau. Tačnije, nakon što doživi traumu poznatom inspektoru počinje da se priviđa novi imaginarni prijatelj - lično Pink Panter.

Zvuči vam zanimljivo? 

 

 

 • Komentarji (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Black Raven
  Translator
  22.11.2020. 21:51
  Da li je moguće da u Holivudu ne postoji sposobna osoba koja može izmisliti neki novi serijal. Ma kakav Jeff Fowler , on je samo Sonica režirao. Ko će napisati scenario... Ko će glumiti inspktora Kluzoa... Nema više kvalitetnih glumaca za tu ulogu... Ovo će da bude neka glupost od filma.
 • kadetoni
  Moderator
  20.11.2020. 21:39
  [QUOTE=JoxerTM]Što se mene tiče, nek' komotno odjebu u troskoku.[/QUOTE]
  ... i to s preponama... što se mene tiče. 
  Ja to gledat neću.
 • skajler
  Senior translator
  20.11.2020. 21:37
  Ne, bez Blejka Edvardsa, Pitera Selersa i Berta Kvuka to apsolutno, ali apsolutno nije vredno ni pokušavati. Krajnje realno...