Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Hongkonški krimić najgledaniji u Kini

box office

24.11.2020.

Hongkonški krimić najgledaniji u Kini

Film Chu bao ("Uhvaćeni u vremenu" u slobodnom prevodu) najgledaniji je u Kini prethodne nedelje. Tako je za sam tri dana prikazivanja zaradio 31 milion dolara.

Tokom 1990-tih, detektiv Cheng dobio je zadatak da uhvati bandu kriminalaca koja je počinila seriju šokantnih pljački. Vođa bande Huan celo vreme je svesno provocirao policajce i samog Chenga. Zbog toga je ovaj i dobio naređenje da ga - ubije. Svih ovih godina, do današnjih dana, trajala je borba između predstavnika zakona i članova bande, ali bez pobednika. Sada je, konačno, došao čas da se i to završi... 

Reditelj i scenarista filma jeste Lau Ho-leung, što je njegovo drugo dugometražno igrano ostvarenje nakon akcionog Chung fung che iz 2015. godine.

  • Komentarji (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    24.11.2020. 12:05
    Po trejleru i radnji filma se vidi da to neće biti titl ispod 1000 linija, jer priča je o prošlom i sadašnjem vremenu, biće tu dosta priče. Trajanje filma je 95minuta, nije to mnogo,pa ako stave mnogo teksta to će baš biti teško za štelovanje. Verovatno neće izaći pre leta 2021, ali ide na listu.
;

{{message}}

{{item.title}}