The Flash: Ko je Savitar?

novice

06.05.2017.

The Flash: Ko je Savitar?

Zvanično je! U poslednjoj epizodi The Flash je potvrđeno da je famozni glavni zlikovac serije Savitar niko drugi do... Barry Allen?!

Da preciziramo, jedan od potencijalnih Barry Allena tj on iz jedne od njegovih potencijalnih budućnosti. Da se podsetimo Savitar je bog brzine koji se pojavljuje i pravi samo probleme Flashu pokazujući mu koliko je zapravo Flash inferiorniji u odnosu na Savitara. 

Na samom kraju poslednje epizode Savitar odlučuje da izadje iz svog "Speed Force" odela za koje se pretpostavlja da Allenu iz budućnosti služi kao aparat za održavanje života, a i da ga štiti od prevelike brzine kojom se konstanto kreće. Kako Savitar napušta svoje odelo, tako vidimo našeg junaka Barry-ja kako staje na asfalt, ali je ovo izmučen, istrošen, napaćen i pre svega besan Barry Allen. 

Savitar
Savitar

Postavlja se pitanje kako ovaj sadašnji Barry postaje Savitar i šta treba da se uradi da bi se takva budućnost sprečila, ili je ipak Savitar neizbežna sudbina koja čeka našeg junaka? Ostaje samo da čekamo.

 • Komentarji (7)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 07.06.2017. 09:40
  The Thinker... Sezona 4.
 • sinna
  eXtreme member
  24.05.2017. 20:17
  Odlična završnica sezone.Jedva čekam ćetvrtu sezonu,znam da će biti WOW.Flash je zakon,a Grant ga je utjelovio fantastično.Iako nije komedijaš kao u crtanim serijalima,odlično je postavljen u igranom serijalu.Kao što rekoh već: LONG LIVE THE FLASH:
 • deda vlada
  eXtreme member
  24.05.2017. 19:55
  Jedini komentar...gledati dok traje!