Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Vreme engleskih horora

novice

25.01.2021.

Vreme engleskih horora

Engleski horor His House imao je čak 16 nominacija u izboru za najbolja nezavisna filmska ostvarenja prošle godine. Od toga, osvojio je nagrade u kategorijama "najbolji specijalni efekti" i "najbolja produkcija".

Par izbeglica uspeva da pobegne iz ratom uništenog Južnog Sudana, ali sada moraju da se izbore s zlom koje je ušlo u engleski grad u koji su se doselili...

Reditelj filma jeste His House Remi Weekes, što je njegov debi u svetu dugometražnog filma.

Od ovog filma više nominacija imao je samo još jedan horor - Saint Maud - 17 nominacija (o njemu smo pisali u Horor ima najviše nominacija za najbolji nezavisni film Britanije), a osvojio je nagradu u kategoriji "najbolja fotografija"-

Drama Misbehaviour imala je tri nominacije, a pobedila je u kategorijama "najbolja šminka i frizure" i "najbolji kostim". 

Lucy Pardee je dobio nagradu za "najbolji kasting" u filmu Rocks, Yorgos Lamprinos za "najbolju montažu" u filmu The Father, Paul Corley za najbolju muziku u Mogul Mowgli, a Nick Ryan, Ben Baird i Sara de Oliveira za "najbolji zvuk" za The Reason I Jump.

Ostale nagrade BIFA 2020 biće saopštene i dodeljene sledeće nedelje... 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    26.01.2021. 18:26
    Vjeruj, ne vidiš samo ti, ali ove neke vijesti prenesene sa rekamskih portala je najbolje ignorirati.
  • 26.01.2021. 16:20
    Zar samo ja vidim kloniranu verziju horor serijala - "Teror: Ozloglašeni" ? Ista matrica, isti koncept, samo britansko polucelofansko pakovanje.
;

{{message}}

{{item.title}}