Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Erotski triler Bena Afflecka povučen iz distribucije

novice

21.03.2022.

Erotski triler Bena Afflecka povučen iz distribucije

Čudna sudbina zadesila je novi erotski triler u kome glavne uloge tumače Ben Affleck i Ana de Armas, a reditelj je doajen Adrian Lyne.

Walt Disney Co. je povukao film "Deep Wateriz planova za distribuciju u 2022. godini.

Delo koje potpisuje reditelj poznat po vanvremenskim ostvarenjima poput FlashdanceNine 1/2 Weeks ili Fatal Attraction, za sada poslednji film je snimio 2002. godine i bio je to takođe provokativni triler Unfaithful.

"Deep Water" je zasnovan na romanu čija je autorka Patricia Highsmith, napisanom 1957. godine, a trebalo je da bude premijerno prikazan 14.01. 2002. godine. To je priča o bračnom paru, koji sklapa čudan dogovor. Naime, muž dopušta svojoj ženi da se upušta u afere sa drugima, da se ne bi razveli, ali kad stvari krenu nepredviđenim tokom, okreću se jedno protiv drugog, usled čega oni oko njih počinju da misteriozno umiru...

Lyn ovaj film pokušava da realizuje još od 2013. godine. Nakon najnovijeg "odlaganja" potpuno je neizvesno šta će se desiti s njim i kada ćemo, konačno, moći da ga pogledamo.

 

  • Komentarji (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    13.12.2021. 10:26
    A dela Patricia Highsmith mislim da su skora sva ekranizovana, znam da je medju prvima Alfred Hitchcock uradio ali se ne secam koji, A masovno se saznalo po ekranizaciji prve knjige iz serijala o Mr. Ripley-u, procitao prvi po kome je i radjen film, a mislim da imaju jos dva ili tri nastavka nisam siguran.
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    13.12.2021. 10:13
    Pa vec ima Eaux profondes (1981), i adaptacija Tiefe Wasser (1983), Ne razumem misteriju oko realizacije, i treceg odlaganja. Mada citao sam knjigu i gledao film, ali davno pa sam vec zaboravio.
;

{{message}}

{{item.title}}