Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt, Daniel Radcliffe...

novice

18.12.2021.

Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt, Daniel Radcliffe...

Objavljen je trejler za novu akcionu komediju The Lost City u kojoj glavne uloge tumače velike holivudkse zvezde - Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt, Daniel Radcliffe...

Povučena spisateljica ljubavnih romana na turneji sa svojim modelom za naslovnicu biva uhvaćena u pokušaj otmice koji ih oboje dovodi u opasnu avanturu u džungli...

Reditelj ovog ostvarenja jesu braća Aaron Nee i Adam Nee, koji su zajedničkim snagama snimili i svoje dva prethodna dugometražna filma - Band of Robbers i The Last Romantic.

Premijera The Lost City predviđena je za 25.03. 2022. godine.

  • Komentarji (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    21.12.2021. 00:51
    Ovo me podseti na Mucke i dve epizode Video nasty i Sleepless In Peckham, kad Rodni i Del pisu scenarije za dva filma gde u prvom Tamo negde u gradu hara nosorog a Charlthon Heston sumnjici batlera, A u drugom na pustom ostrvu u Pacifiku u dzungli naucnike vreba pleme neandertalaca i misteriozno nestaju, korektan naslov Ostvro smrti , Mel Gibson naucnik, pilot koji je radio za NASU, hirurg,zavodnik i koleginica Julia Roberts, Elizabeth Hurley neandertalka . Malo ljubavni, malo misterije i akcije sa dozom romantika. Kako kazu to se trazi i pravi filmofili to vole:)
  • JoxerTM
    eXtreme member
    20.12.2021. 01:36
    Ama gledamo jer je Sandra, a možda i film, vjerojatni dobitnik zlatne maline. WinkEvil Smile
  • Black Raven
    Translator
    20.12.2021. 00:55
    Vec viđeno kopiranje vec kvalitetnih dela. Ameri ništa novo ne snimaju već 20 godina, sve neki rimejkovi ili neka izmešana kopija više kvalitetnih filmova. Ali gledaće se ovaj film sigurno, priča jeste debilna, ali ovo je komedija pa priča nije ni bitna već koliko će film zabaviti publiku.
;

{{message}}

{{item.title}}